Wednesday, September 04, 2013

Product Review: Revlon Super Lustrous Lipstick in Ravish Me Red and Raisin Rage

This is an AUTO-PUBLISH ENTRY
Assalammualaikum..


Hello Supremo! kalau sebelum ini pika pernah jugak buat review untuk Revlon Supre Lustrous Lipstick ini dalam ENTRY INI tapi code and shade yang berbeza..and kali ini pika tambah lagi koleksi Revlon Super Lustrous Lipstick in another 2 different shade..absolutely my favorite 


this is how the packaging looks like..
in black and gold feature...Great combination..


Product Details:-
Product: Revlon Super Lustrous Lipstick 
Code: Ravish Me Red (654) and Raisin Rage (630)
Nett: 4.2g


the swatches for 2 color..Ravish Me Red and Raisin Rage..


I'm wearing Ravish Me Red


I'm wearing Raisin Rage

My Review:-
1. terdapat warna-warna yang cantik korang boleh pilih dari range nude to bright!! LOVE!! I'll try my best to collect al..teehee~
2. My Favorite Lipstick so far..really love the color and texture..
3. Warna dia memang tahan lama..more than your expectation..
4. Jenis Matte finish yet it gives you some moiture to your lips..
5. the color long lasting kalau lepas makan pun stilll nampak warna dia walaupun makin fade away..tapi warna dia still stay dekat bibir as a color stain!
6. pigment and texture lipstick ni memang great and full
7. really recommended to all of you girls out there..



Price?
RM 32.00

Place to buy?
Watsons, Guardian, and Parkson



hope you find my review very helpful..if there is any comment or question..please let me know..
i'll update more review soon..In Shaa Allah..



Thank You for reading this ^_^



4 comments:

  1. Canteknyaa warna merah tu. Kekal tak bila makan? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, warna dia kekal as stain..cantik warna dia..try laaaa...

      Delete
  2. kak liza pun suka lipstick revlon ni..akak ada yang nude punya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..among the best drugstore lipstick ;)

      Delete