Friday, May 25, 2012

Sparkle

assalammualaikum

hey, project Yuna dah tamat ^_^

so let's listen and watch her new sparkle Music Video

this is the OFFICIAL MUSIC VIDEO...very nice and creative!

like it...
swing awayyyy....



bye awesome poeple..peace (Y)


thanks for reading this....

Friday, May 11, 2012

DIY: sunflower ring

assalammualaikum

hello readers yang ohhsemmmmmmmmmm..

DIY? Do It Yourself...


pika sangat suka accessories espeacilly RING and BANGLE!!! favorite ever! sebab antara accessories yang simple and cantik sesuai digayakan dimana sahaja..eyaaaaaaaaaa..

kali ini pika mahu introduce my accessories creation! yeahhh..pika buat sendiri..

iaitu.....


Sunflower Ring!

bunga itu boleh cari dimerata tempat..yang pastu bunga plastik..janagn pergi tibai bunga hidup pulak..memang layu laa cinicn anda..hahahaaa..pilihan bunga itu ikut suka anda lahh ye..kalau minat ros, buat la ros..kalau minat tulip, buat la tulip..kalau minat bunga tahi ayam pun bolehhhhh..tapi make sure plastik la ye :)

selain bunga anda jugak boleh guna kan material lain..ikut suka lah nak buat apa pun..nak buh batu jalan pun bolehhhhhhhhhh ^_^  jangan buh batu nesaan sudahh lahh ye..

adjustable ring tu pulak boleh beli kat ledai jugak..murahhhhh je..beli banyak2..buat cincin sendiri banyak2..kalau rajin boleh buat business...eheheee..cincin lain daripada yang lain..COOL!

gam? gam yang pika pakai ialah super glue..susah sikit nak cari..kalau bernasib baik jumpa lahhh.tp kalau nak mudah dan senang..boleh tibai gam UHU je..ingat gam itu di guna kan untuk cantumkan bunga dengan cincin taw..bukan untuk di hidu..bahayaaaaa!


amacam, ada macam model tak (masuk bakul, angakat sendiri..hahahaa)
enak jugak gayakan cincin yang ohhsemmm..bertambah ohhsemm sebab tidak sama dengan orang..mungkin juga satu dalam sejuta..hahahaa..mungkin je..tak tahu laaa kan..kalau ye..WOOWWWWW..tepat sungguh jangkaan pika..*lompat-lompat..


nice and simple..time pika pakai pun ramai yang tegur..bila orang tanya beli dekat mana, dorang terkejut kata pika buat sendiri..ahaaa...time tu dah terkembang kembang lobang hidung pika yang dah kembang ini..

sebenarnya banyak benda kita boleh buat sendiri sama ada nak atau tidak sahaja..


itu sahaja bebelan untuk hari ini...

BYEE...


thanks for reading this entry..
come again ^_^   ..don't be shy..

Monday, May 07, 2012

now you just somebody that i used to know

assalammualaikum


olaaaaaaa...pika baru lepas balik dari UPTOWN teman kawan2 pika di sana..
offfffcozzzzzzzzzzzzzzzz lahh penat :D

berjimba kesana kesini..agagaa..


pika semakin gylaaaaaaaaaaa bukan gyla sebab apa..sebab dengar lagu yang ohhsemm!

this song driving me crazy..
bukan gila sampai boleyh masuk hospital mental tu..gylaa mendengarnyaaaaa..agagagaaa..

sila abaikan video clip yang tak berapa nak senonoh ini..
tapi dengar lagunya dan liriknya yang ohhsemmm..


ini versi GLEE!
serious hebat castof glee ni..addicted sudahhhh..dari season 1 lagi pika dah fllow cerita ni tapi sebab pergi Universiti..kejap dapat tengok kejap tak..



seronok kan..kan..kan,..lalalalaaaa...




ok.nak tido.BYEE


terima kasih sebab sudi baca entry ini ^_^