Tuesday, December 21, 2010

Throwback moment

assalamualaikum =D

I found this beautiful picture of me and my litle sister. How cute we are!
Aicehh.. Perasan! Teehee

<3

I'm at the right side while my liltle sister on the left.

That's it!






bye!



Tuesday, December 07, 2010

holiday kat cherating

assalamualaikum =D

wahh! lamanya tak update blog ni..hehee..
on 1st,2nd and 3rd dec i pergi holiday wif my abg and ayah..
sebenarnya tkde niat nak holiday pon..hehee..
ayah ada lecture kat sana kitaowg just follow ja =D
hahaaa..

the journey.....

                                          on 1st dec 2010.

jalan...

jalan lagi...

HAHAA..terlajak kat perlabuhan kuantan.

siap ada tanda AMARAN lagi..HUHUU..

ni semua salah abg saya..HAHAA...yg salah direction ;P

akhirnya kami selamat tiba di tempat kediaman kami =D
tgok muka lega abg saya tu..hahaa..

petang tu abg sy ajak pergi pantai jup..dah nak senja..

hehee..punya lahh lama nak tunggu turn saya bergamba..ada jugak gamba sy..HAAA..

tarzan swing..wuuuuu...

plank! hahaa..lawak ja..mcm nak jatuh..
abg saya cabar sy naik...
benda ni sy dh penah naik dh.. time kat PLKN dulu tak heran lahh..HAHA
*belagak! kn??

baru lepas dinner..nmpak tak perut kekenyangan tu..muhahahaa,,

ni pun sama..kenyang =D

dh kenyang terbongkang atas katil..*gelak besar

sibuk ja..bercuti pun nk online lg..pergi tido lahh..


                          on 2nd dec 2010.

nak keluar pergi beli makanan..sebelum tu sempat lagi nak posing dpn cermin..HUHUUU..

one more =D hahaa...

lepas ktowg balik dri beli makanan..balik2 tu ayah kata malm ni ad BBQ
NAHH! ambik kau..bertambah gemok..huahuaaaa...

posing sikit..

apa tengok2..

ini ialah ayah kesayangan ku <3
dia dpt hadiah sebab lecturer..huhuu..aku pun nak..

lepas makan abg sy ajak pergi pantai..wah..memang gelap gelitap..gamba ni nmpk pun sebab flash *


on 3rd dec 2010.

hari ni hari akhir tw..ktowg nak balik rumah dh..waaaa!

muka tak puas hati..hehee..

muka budak yang kenyang <3

sempat lagi..


time balik ni...ayah penat dye tak nak drive..aku pun offer diri nak bawak kete..abg aku kata mmg tak sampai umah laa.jaat tol!
so abg aku bawak keta..aku jd co-drive pun oke laa..
posing2...*gedik

hahaa..bnyak lagi moment nya..p tak amik gamba lahh..hihiii..
tu ja for today..

bye3!



Wednesday, November 24, 2010

MERAYAP KAT CURVE

asslamualaikum =D

hi,
semalam i text rabiah tw..nak ajak dye g curve..(asik ajak rabiah je kan..hehee..dye senang nak ajar kuar tw..best!)i nak cari cover for my laptop..then dye agree..so today kitowg keluar lahh..hehee..

aceh2..seblom keluar rumah..smpat ag bergamba..hahaa..

back to the story,

cari2 tkde yg berkenan pulak..pastu dh jalan2 tu mata merata nak masok..
pastu biah ajak masok metrojaya..wahh mata rambang tengok sana sini sale..time tu rsa cam nak nak bli semua..tapi duit tkda..hahaa...wel budak maseh blaja kan..dalam tanggungan my parents lg..hehehee..

jalan punya jalan ada pulak berkenan ngn baju neyh..nak amik rsa berat hati..coz takot can tak berapa berbaloi =P
tp seyesly baju tu sweet n preety..love it!


baju ni lahh yg di maksudkan..price RM209.90 + 20% less = kira sendiri..

biah kata bju ni nmpak biasa ja..hehe..tu pasal tak jd beli..cm tak berbaloi ngn harga kn???huhuu..

jalan2 ag kitowg singgah F.O.S pulak..biah nk tgok seluar..seluar sukan..coz dye dh nak msok poli..tu yg mncari2 brg..
jalan msok ja i terus ke bhgian2 ksot aw..kasot2 nya comel2..

ksot ni lah i kecoh2 kn..tp seyesly minat yg purple tu..i mmg tak buleh tgok brg2 colour purple..my fav =D

rabiah maseh mencari2 seluar nya..hahaaa..


dgn rasa bangga nya..aku pun tolong lahh..

cari punya cari..akhirnya..jumpa jugak..well tgok lahh spe yg tolong cari kan..seluar tu cantik sgt2..at the end off it hv a lot of cute2 bottons..
rabiah pergi fitting room n try..cantik punya pasal dye twos pkai dan2 tu jugak aw!hahaaa..


jalan2 nak cri hair clips tw..ad stu stall ni cm bru bukak so tak sure nama kdai nya...bnyak sgt yg cantik2 tw..
nmpak tak kt belakang tu..bnyak sgt yg cantik2 tw! sambil tu mngedik kat depan cermin jup..kdai nya pun cantik2..


okeyh lahh..nak baik dhh...my fon dh ringging2 my sista call..bersedia tuk balik..


bye <3