Wednesday, February 17, 2016

Blogger Celebrity pun tak belagak

Assalammualaikum and Hello everyone.

Haaa.. dengar tajuk pun dah PEDAS kan. Kekekee.. It just something I have in mind for a long time ago. Well, I start blogging on 2010 and be super active on 2012 and 2013. But at 2014 and 2015 I have to slow down all blogging activities due to sambung belajar. I don't really spend most of my time blogging. So it is 2016 and I try to get active back in blogging life. What come across my mind recently I think blogging world changing so much. I meet so many blogger-blogger yang act! Acah-Acah Popular! Arghh.. So TAK FUN! During my blogging time, back in 2012 semua blogger best-best and boleh ngam. Anyway I think people change. Hehehee.. Dah rasa dia popular sikit dia la hebat. "Kau kena la tegur aku dulu. Kau tak tengok ke follower aku berpuluh ribu. Hahahah" Daaa~ like I care :P


So, Last 2 day I teman kan my sistorr Suzai makan malam. We go to the Foodbank Kota Damansara and boleh pulak terserempak dengan Cik Epal. Surprisingly she still remember us! So, she join us on the table and sembang-sembang. Well, she remember me attend her wedding tho. Siapa tak kenal Cik Epal blogger celebrity kan. Moral of the story I find that Blogger Celebrity pun tak belagak macam blogger-blogger baru nak up tu dan rasa dia cukup popular. Aduhh! please la weyhh~

Yang best lagi that night sempat jumpa seketul Han. MashaaAllah comel bebeno! 
Tapi taknak dekat orang.. susah jugak nak tambat hati seketul Han ni. Hehehee.. Sokeyh, next time I try an error again.. Tunggu ye Han.. Wink Wink ^_^

So, I take this as a lesson for me. Jangan sesekali rasa diri kita ni cukup bagus and popular. 
Kau tak selalunya diatas. Ada kalanya goyang dan jatuh rebah jugak. Heee~

 Be Humble! Be Kind! Okay?!


Selfie with Cik Epal sikit. 
Cantik ouhh makeup dia. Baru balik dari photoshoot agaknya.. Hee..


Till then, xoxo






Thank you for reading this ^_^




4 comments:

  1. oiii blogger selebriti amende nya? blogger selebet ada lah! haha.

    p/s: nanti kawen jangan lupa jemput. ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaaAllah jemput nyaa.. hehee.. Bila tu tataw lagi.. hehehee..
      Celebrity lahhh ramai kenal kottt..weewitt!

      Delete
  2. Wahhhh, seronok. Iday pernah jumpa cikepal masa event raya. Malu nak tegur, tapi namee tak beragak pergi panggil cik epal and cakap ida minat dia. hahaha kuang asam namee. diorang ni walaupon hebat di dunia blogger, tapi humble. relaks je nak masuk kepala. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. SETUJU!. Both humble. wat lek je tegur lepak sama2.. Tak macam blogger2 baru yg acah femes ames tu..grrrr

      Delete