Thursday, September 04, 2014

TAG: 20 Facts about Me

Bismillahirahmanirahim...


Assalammualaikum and Hello everyone !


Well, I know this tag of "20 Facts about Me" is trending on instagram. 
Yahh! I'm doing this as well. As I was tagged by my cousin @amyikhsan . Thank you for tagging me :)



So here 20 Facts about Me:-
1. Nama gelaran Pika tapi family panggil Ateh [mungkin dulu waktu kecik-kecik putih agaknya]
2. Lahir bulan April 1992 [muda lagi]
3. Single Alhamdulillah
4. Suka berangan [tu jerawat dok tmbul dekat muka]
5. Suka karaoke walaupun suara sumbang [like who cares]
6. Sekarang ni tengah diet. Kekekekeee [Sila gelak guling-guling]
7. Favorite food Salad Ayam. Kekekee..
8. Tak suka minum kopi sebab nanti malam tak boleh nak tidur.
9. Sekarang masih status seorang Pelajar [lanjutkan pelajaran dalam Ijazah]
10. Suka blogging. I blog about what I like terutamanya Fashion, Beauty and My Lifestyle.
11. Tak suka tengok cerita hantu sebab rasa merepek jew {padahal takut] Kekekekeee..
12. habit suka shopping [habist yang sukar untuk dibendung]
13. I have Awesome and coolest dad ever
14. Ada kakak yang really nice and understanding
15. Ada abang yang annoying tapi caring and gentlemen kotttt..Huhuu..
16. Ada adik perempuan yang super annoying tapi baik
17. Ibu telah meninggalkan kami sekeluarga pada 1 September 2013 [saat paling sukar untuk dilupakan]
18. Klaua terllau stress or depress selalu nangis sorang-sorang pastu tengok running man.
19. Moto hidup: Just be Yourself dan selalu bersyukur dengan rezeki yang Allah berikan. Alhamdulillah. Amin...
20. Proud to be Islam and Malaysian !


I guess that all what I can say about myself. Actually theres more but since they only want  20. SO, I give 20. Hhehee..I kinda addicted to this tagging thingy! If you guys have anything to tag me. Please do so, If I have time I will do it. Hehehe.. 

For this 20 Facts about Me. I tagged all my friends and readers to do it! Share your 20 facts yahh..



Thank you reading this 








FOLLOW ME
FACEBOOK      TWITTER       INSTAGRAM       LOOKBOOK






3 comments:

  1. HIGH-5 FOR THE NUMBER 5 GURLL

    hahaha kadang2 tu saja nyanyi lagi kuat bagi orang annoyed hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss! Sepp sikit! hehee..suka giler nyanyi walaupun suara sumbang..

      Delete