Thursday, October 17, 2013

Lost World of Tambun with #butterflymsia

Assalammualaikum..


Hello Supremo!
Trip ke Lost World of Tambun memang masih terasa keseronokkanya sampai sekarang..banyak kenangan pika dapat walaupun ianya cuma dua hari satu malam je..but then, the experience was awesome..Pika berpeluang pergi Trip ke Lost World of Tambun ni semuanya Thank You to The Butterfly Project Malaysia..so, sekarang ni pika nak share keseronokan itu bersama anda semua..entry banyak gambar ni..weeeee~~~

sebelum tu korang boleh refer entry-entry seperti berikut:-
Perjalanan dengan ETS yang efficient
Hotel Lost World Of Tambun
Hot Spring & Spa Lost World Of Tambun



NOW, Its about activities The Theme Park of Lost World Of Tambun



Let's The Picture Talk.....









Let's the adventure begins~~~




we having lunch at Kepura Cave! ini merupa cave yang real taw..teruja habis..





chuttchuttt~~
we're going to The Zoo via train..


the instructor on that day welcoming us and explain more details about The Zoo and the animals  




can you imagine Buruk Merak atas tangan..I've done that..honestly, berat weyhhh~~














Tin Valley



after Lunch and Treasure Hunt activities..we ready to Check In to Hotel Lost World of Tambun







selesai aktiviti sebelah siang....



Malam pulak ada aktiviti yang deabak!! iaitu Hot Spring & Spa



on the next day, sudah tiba masanya untuk berangkat pulang....sobssobsss

Breakfast at Garden Terrace







Meoww!


sebelum nak balik tu kami berpeluang untuk shopping dekat Gift Shop Lost World of Tambun
boleh dapat banyak barang-barang untuk simpan sebagai kenangan anda dah sampai dekat sini or hadiah untuk family and friends..














With The admins of The Butterfly Project Malaysia


pergi dengan ETS ..pulang pun dengan ETS..boleh baca SINI untuk lebih lajut..


haaaaaaaa...amacam..banyak gambar kannn..hehee..pengalaman yang best bersama butterflies..
Big Thank You to The Butterfly Project Team and Lost World of Tambun..Thanks for taking care of us and give us a great adventure and experience..I hope I will get this kinda opportunity again! :)



for more info about Lost World of Tambun:
Lost World Of Tambun 
Phone: 05-5428888

Operation Hours:-
Monday- Sunday : 11:00am till 11:00pm
Tuesday: CLOSED

Ticket Entrance Fee:-
Adult: RM48 (all park)
Children: RM41 (all park)


Fell free to enjoy with your Family and Friends to Lost World Of Tambun..
experience the adventure and fun you never try before!!! 



Thank You for reading this ^_^




p/s: I've completed all entries about the Trip to Lost Wold of Tambun..yehaaa~~






FOLLOW ME
FACEBOOK      TWITTER       INSTAGRAM       LOOKBOOK





2 comments: