Thursday, October 03, 2013

Coffee & Art Fringe Festival 2013 at Publika

Assalammualaikum....



Hello supremo..
Ahad lepas pika ke Publika bersama kak Suzai..kebetulan pulak time tu ada event Coffee & Art Fringe Festival..waktu tu excited dalam masa yang sama blurr jugak sebab dari jauh I can smell coffee everywhere.. yang paling exited mestilah Kak Suzai la sebab dia Penggemar Kopi or you can called her as Hantu Kopi..Opsss, sorry akak sygg..ngehehee..nak tahu kenapa pika gelarkan dia hantu kopi sebab dia boleh minum coffee yang super pahit tu..Masyaallah..pika coffee yang ada pemanis tu pun tak berapa lalu nak minum..fewitt~~ respact la kak! hehehe..


The Art of Coffee





Now at The Nescafe part! well, basically everyone know about nescafe most famous brand for coffee in Malaysia! everyone can drink nescafe I guess..my favorite would be The White Coffee sebab kurang pahit dan ada rasa manis-manis sikit..wink wink ^_^







I got the sketch of me without any charges!! its FREE....yihaaaa~~


heyoo! sama ke muka kami..


the decoration of cocoa 




the real biji kopi yang belum diproses!





and time tu harga nescafe memang murah-murah..Harga 3in1 white coffee tu cuma RM10 satu pek! berbeza dengan harga dekat pasaran kan..bertuahlahh siapa yang beli nescafe time tu...dan semestinya Kak SUzai tidak melepaskan peluang ni untuk beli coffee kegemaran dia..btw, Thank You Kak SUzai..semoga kita berjumpa lagi dan lagi..hehehee..mesti jumpa punya lahh..hehehee..




Thank You for reading this ^_^





FOLLOW ME

FACEBOOK      TWITTER       INSTAGRAM       LOOKBOOK






1 comment:

  1. Wahhh! Best tuu. Fana one of coffee lovers kot ! Hahaha

    ReplyDelete