Saturday, September 28, 2013

OOTD: Spinning Away

Assalammualaikum...


Denim blouse memang favorite pika..sebab mudah nak digayakan..sesuai untuk gayakan dengan skirt mahupun seluar..flexible laaa..this time pika match kan dengan seluar..pika excited pasal Candy Pants yang pika pakai tu sebab ada banyak warna-warni..this time pika pakai yang warna hijau..pika beli candy pants size besar macam pika ni dekat Scarlet..alhamdulillah, jumpa jugak size..susah sangat nak cari sebab peha pika godang..aisaymenn!! anyway, pika match kan dengan my favorite hijab styles..(Syafiqah Styles!! kalau lepas kahwin dengan Harry Styles lahh..kihkihkihhhh..kasih lahh can nak verangan jap :P )

























OOTD:
Oversize shawl bought at The Curve
Unbranded Denim Blouse
Uniqlo black Tee
Scarlet Candy Pants
H&M Handbag
Cotton On shoes

accessories: MNG Bangle, Casio Gold Watch




Thank you for viewing this ^_^



FOLLOW ME
FACEBOOK      TWITTER       INSTAGRAM       LOOKBOOK





2 comments:

  1. suka tgk u berfesyen....sume nampak cantik jeeeee...
    and siapa katayang badan kurus je cantik kalau berfesyen kan?
    macam i..walaupun kurus..tp sense of fashion kadang2 kelaut jugak..heheeh

    anyway, salam kenal from cujen the lejen.

    ReplyDelete