Wednesday, September 18, 2013

Now we're about to ESCAPE with ESCNow

Assalammualaikum..


Hello there, 
korang pernah dengar tak pasal Escape or ESCnow??
ESCAPE ni merupakan hiburan peribadi untuk korang dimana saja korang berada dan bila-bila masa sekali pun..setiasa bersama anda sebagai penghibur..so, takde la terasa bosan sepanjang masa sebab we are about to ESCAPE!!!
 Let's goooooo...................


and now, we're about to ESCAPE!!!

Pihak Celcom tidak ketinggalan jugak untuk memperkenalkan salah satu perkhidmatan yang dinamakan sebagai ESCNow! dengan melayari laman web ESCNow, para pengguna Celcom boleh mengikuti pelbagai jenis rancangan televisyen, berita dan juga filem terus melalui ESCNow ni..korang boleh layari Escape ni dengan mudah mengguna laptop and PC atau korang boleh download Apps ESCNow ni dalam smartphone or tablet korang..selagi korang masih connected dengan internet access across Malaysia..




cara yang mudah korang perlu buat ialah Sign Up for FREE!!
It's simple and easy to register and it also for FREE..



filled up the form
get your own Username and Password


you will receive your SMS to confirm your registration..
and you can choose the package that ESCAPE have to offer you..
Start to ENJOY and ESCAPE~~ 



Watch all ni akan list kan all the movies, TV Series mahupun Live TV


you can choose the genre of the movie...ikut la pada mood korang time tu..kalau nak tengok cerita kelakar..boleh pilih giggles..hehehee..pilih la cerita yang boleh buat korang ketawa terbahak-bahak ;)


boleh cari balik cerita yang lama-lama tu..macam favorite pika iaitu cerita Lizzie MaCuire The Movie..cerita zaman pika sekolah dulu-dulu tu..GHINDUUUU! sebab pika peminat tegar Hilary Duff..ngeee..sambil tu boleh kenangkan kembali memori-memori indah korang..



ada jugak movie-mobie baru dan popular yang tersenarai
korang pun boleh kekal up-to-date lahhh dengan ESCAPE ni..



ini antara package yang ESCAPE offer...berbaloi~~


Jika dilihat pada laman web tersebut.. filem yang ditawarkan dengan harga yang berlainan mengikut jenis-jenis filem yang disediakan..ada yang berharga RM9 dan ada jugak yang berharga RM6..ikut pada tahun pengeluaran filem tu dan popularitinya..

korang boleh pilih sama ada nak pilih package (for month) or purchased it individually (watched within 48 hours)



there also event reminder..you will also know about what is upcoming event..woww!


Download "ESCnow" App for FREE on Apple App Store and Google Play..atau korang boleh terus layari website ESCnow ni pada mobile device korang..

Untuk menggunakan ESCNow ni memerlukan nombor telefon Celcom dan membolehkan pengguna untuk membeli filem atau rancangan yang diminati dengan mudah..ESCNow ni merupakan perkhidmatan yang dibangunkan oleh anak syarikat penuh Celcom iaitu Escape Axiata yang akan muncul dengan perbagai jenis perkhidmatan pada masa akan datang


for more info:- http://www.escnow.com



NOW, Let's watch Adibah Noor, Actress and TV personality who enjoy herself with ESCAPE...




tiada lagi masa bosan anda...Jom ESCAPE!



Thank You for reading this ^_^




FOLLOW ME
FACEBOOK      TWITTER       INSTAGRAM       LOOKBOOK






Disclaimer: This is a Sponsor Post




1 comment: