Wednesday, August 07, 2013

OOTD: Take It or Leave It

Assalammualaikum..


Hello Supremo! apa yang pika excited about this lookpost..is because of the Maxi Scarf yang pika buat sendiri..handmade by myself okehh..mulanya pika agak ragu-ragu jugak nak try jahit maxi scarf sendiri..then, pika try my best..and suka sangat dengan final result shawl ni..pika sangat suka mengayakan maxi scarf sebab lebih coverage and volumeness gitew! soo, senang nak buat pelbagai gaya..really happy, In Shaa Allah, nanti pika nak buat lagi maxi scarf..and pika akan share jugak dengan korang dalam My DIY Project post..okeh?















OOTD:
DIY/Handmade maxi scarf
Jessabella Safari Dress
Crop top Jacket
Lee Black Pants
Gucci Boston handbag
Vincci Nude sandal


Accessories: Foreveri21 bohemian bangle and ribbon ring, YSL ring, Sophie Paris watch










shopping raya with my bff Rabiah Jamingon dekat OU..





btw, ESOK RAYA!! Selamat Hari Raya korang!! 
Kalau ada salah silap, harap diampun kan ye ;)
JOm main mercun..kihkihkihkihhh...weeeeeeeeeeeeeeee~
jangan lupa, makan banyak-banyak..peluang nak makan rendang and ketupat yang awesome-awesome ni satahun sekali je..makan jangan tak makan..nanti nyesal..hahahhaa..
**apesal nasibhat aku ni vise versa dengan nasihat orang lain??..hihii..**





Thanks for viewing this ^_^


2 comments:

  1. selamat hari raya pika..pttlah cantik tudung sbb buat sendiri rupanya..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii..ye, shawl tu pika buat sendiri..hehehee..
      thank you akak!
      Selamat Hari Raya :)

      Delete