Tuesday, August 13, 2013

OOTD: Emerald Green Kebaya Labuh #EidOutfit2013

Assalammualaikum...


Hello Supremo!
This Emerald Green Kebaya Labuh pika beli pada Raya Tahun lepas (2012) dekat Jusco Klang..punya la lama pika dah simpan baju ni sebab tak tahu bila masa yang sesuai untuk pakai..and Yes, di bawak sehingga Raya tahun ni..hampir setahun beli baru pakai..pika suka warna baju ni..sebab dia more to emerald green looks and design Kebaya Labuh yang sesuai untuk pika yang berbadan besar and curvy..plus, Kebaya Labuh ni ada Simple sulaman and jahitan manik-manik untuk menonjolkan kerserlahan Baju Kebaya tu..

disebabkan dia jual hanya Baju Kebaya tu je, terpaksalah pika kena padai-pandai mix & match kan dengan kain yang bersesuaian..so, pika pakai maxi skirt yang memang dah ada dalam koleksi pakaian pika..
















OOTD:
TheHijabQueens maxi shawl
Scarlet Emerald Green Kebaya Labuh
Green Maxi Skirt bought at The Curve
Pikalurve Studded Handbag (inspired from Forever21)
Vincci Scallop flat

Accessories: Momoe white bracelet, Sophie Paris watch





Thank You for viewing this ^_^




1 comment: