Friday, August 30, 2013

Movie Premier: We're The Millers

Assalammualaikum...


hello supremo! yesterday, pika dapat peluang untuk menonton cerita We're The Miller di TGV, One Utama..semuanya thank you kepada Budiey.com sebab memberi peluang untuk pika menonton cerita ni..hehee..
We're The Millers ni cerita comedy yang diarahkan oleh Rawson Marshall Thurber dan pelakon nya Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Robert and Will Poulter..






ceritanya macam ni mulanya David Clark (Jason Sueikis) merupakan pengedar dadah telah di rompak dan habis semua duit simpanan dan dadah yang dijual telah dicuri..lepastu bossnya Brad Guilinger (Ed Helms) paksa David untuk seludup dadah dari Mexico untuk selesaikan hutang nya..dengan tu dia mula upah stripper iaitu rose (Jennifer Aniston), seorang remaja lari dari rumah iaitu Casey (Emma Roberts) and jirannya yang masih teruna iaitu Kenny (Will Poulter) untuk menyamar sebagai satu family yang digelar sebagai "Millers"

The Millers pun naik dalam RV untuk seludup dahda marijuana tu..mereka ambil dadah tu dengan menggunakan nama Pablo Chacon seorang mexican yang berkuasa la dalam dunia pengedaran dadah tu..mereka akhirnya berjaya lepasi border and mereka berjumpa dengan family yang lain turun naik RV sama-sama luang kan masa bersama keluarga..

cerita dan cabaran mereka lebih hangat bila perlbagai rintangan dan halangan berlaku..dan lakonan keluarga yang mereka cuba buat kan akhirnya timbul perasaan sayang antara satu sama lain sebagai sebuah keluarga sebenar..ending nya mampukan mereka kekal sebagai keluar yang hadirnya dari latar belakang yang berbeza?? hihii..jum tengok di pawagam berhampiran anda segera! yihaaaaaaaaaaaa~~

Rating pika bagi untuk cerita ini 4.00 out of 5.00


 kami tengok bersama-sama..Kak Suzai and Fana ;)


ecehcehcehh..fefiling diva konon..actually, ini first time pika jejak kan kaki di TGV, One Utama..walaupun selalu gak pergi One Utama ni..tapi tak pernah pergi TGV dia..selalu pika pergi ke GSC je..hihiii..



till then,




Thanks for reading this ^_^


No comments:

Post a Comment