Saturday, August 24, 2013

GIVEAWAY: Fair & Lovely X SyafiqahHashimXOXO


**THIS IS STICKY POST, PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY**


Assalammualaikum


lepas-satu-satu giveaway pika buat khas untuk pembaca blog pika..Ini merupakan tanda penghargaan pika untuk pembaca blog pika..lurve uolsss..Giveaway kali ini hadiah dia WOww sikit! Giveaway kali ni pika collaborate dengan Fair & Lovely..product kecantikkan yang amat popular di Malaysia..seperti yang kita tahu Rangkaian Product Fair & Lovely ini sangat terkenal di Malaysia kerana keberkesanan product nya yang efektif..Terima Kasih kepada pihak Fair & Lovely kerana memberi peluang ini untuk pika memberi penghargaan buat pembaca blog pika...


untuk Giveaway kali ini..pika akan pilih sebanyak 10 Pemenang!! 
hadiahnya merupakan Hamper Fair & Lovely bernilai RM50 dan akan di post terus ke pintu rumah anda..Giveaway ini bermula dari 6 Ogos sehingga 24 Ogos..



XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Syarat Penyertaan adalah seperti berikut:-

1. Buat satu entry bertajuk " Tampil Lebih Cerah di Hari Raya dengan Fair & Lovely by SyafiqahHashimXOXO" 
(nahh! tajuk panjang sikit..takpe..korang copy paste je dari apa yang pika tulis ni..tak payah la nak susah-susah retype balik..teeheee..)

2. jawab soalan seperti berikut:- 
##  Kenapa anda ingin tampil cerah di Hari Lebaran Tahun ini dengan Fair & Lovely?
##  Sertakan sekali Gambar Raya paling Kreatif dalam entri blog post korang
##  Lengkapkan slogan "Fair & Lovely dapat membantu saya tampil lebih cerah di Hari Lebaran Tahun ini kerana...................."
(korang boleh jugak selit gambar raya korang tahun ni atau tahun-tahun sebelumnya..pastikan gambar tu menunjukkan keceriaan suasana raya taw..confirm lagi superbb....panjang slogan tu terpulang pada korang nak buat panjang atau pendek yang penting selitkan unsur Fair & Lovely)

3. dah siap tu terus hantar kan link entry anda di comment box below
besertakan jugak dengan Nama dan Email korang..


and, you're DONE!


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


Tiga langkah mudah untuk anda memenangi Hamper Fair & Lovely yang bernilai RM50 !!! 
tak perlu la korang buat entry yang complicated sangat..buat yang simple-simple pun dah okay..and korang makesure tajuk entry dan semua semua soalan di ikut dengan betul..okeh?


bagaimana pika and pihak Fair & Lovely akan menilai pemenang?? mudah je..
- Idea dan Gambar yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang
- Jawapan paling banyak unsurkan tentang Fair & Lovely dan fungsinya
- Slogan yang paling menarik akan dipilih dengan fakta Fair & Lovely yang betul..

kalau semua ni dibuat dengan baik..anda akan dipilih sebagai pemenang hadiah berupa hamper Fair & Lovely bernilai RM50 itu..amacammm? excited tak??? apa tunggu lagi..cepat-cepat buat entry untuk Giveaway ni..


Jangan Lepas kan peluang ini..Perempuan and Lelaki boleh turut join Giveaway ni..

GOODLUCK korang!!




Thanks for reading this ^_^


19 comments:

  1. joined :)

    http://www.anisempoi.com/2013/08/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html

    nama : nur anis athia bt mohd rozi
    email : anis_athia@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh!! Thank You Kak ANis yang femes ames join Giveaway pika..
      HUGSS!!

      Delete
  2. Fana dah join !

    http://fanacheksaat.blogspot.com/2013/08/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html

    nama : Nurfarhana Bt Chek Saat
    email : nurfarhanasaat@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you fana for join! GOODLUCK taw ;)
      HUGSSS!!

      Delete
  3. Wiida dah join!

    Check out my blog post special made for Pika sayang! hehe
    http://www.wiidaribbon.com/2013/08/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html

    Name: Ruwaida Ruzlan
    Email: ydaruzlan@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh!! thank you wiida sygg for joining..
      luv u lahh...hehehe..HUGSSS..
      Goodluck ;)

      Delete
  4. Joined ;) Thankyou Pika :*

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/08/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat pun nak komen kan..hihii..
      thank you for joining..Best Of Luck!
      HUGSSS!

      Delete
    2. Hehehe tadi tak jumpa :b

      Woops lupa
      Nama : Nadratul Syazwana bt Tohari
      Email : wana.pelangi@yahoo.com

      Delete
  5. Akak dah join!

    Link:
    http://pypylamb.blogspot.com/2013/08/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html

    Nama : Nurhasliza Binti Abd Razak
    Email : pypylambstudio@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You Kak Liza for joining Giveaway ni..
      Goodluck! HUGSS!

      Delete
  6. Join giveaway ni :)

    Link : http://shairaelianis.blogspot.com/2013/08/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html
    Nama : Nur Shaira Elianis
    Email : schadandelion@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you soo much for joining dear,
      Goodluck! ;)

      Delete
  7. Pika, Mieza here baru terkedek-kedek nak hantar ^_^ sorry lambat sangat join :p

    http://archereverdeen.blogspot.com/2013/09/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html

    ReplyDelete
  8. ops, Mieza over excited lupa nak kasi details XD

    link : http://archereverdeen.blogspot.com/2013/09/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html
    Name : Amirah 'Izzah
    email : trisy7@gmail.com

    ReplyDelete
  9. salam pikah, akak join.. :D

    http://memorintorinaellisa.blogspot.com/2013/09/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html

    hope sempat dapat yang ke4 bertuah tu.. heee :P

    Nama : Rina Ellisa
    email : rina_ellisa@yahoo.com

    thanks pikah..

    ReplyDelete
  10. Saya join!!

    http://jellytieda.blogspot.com/2013/09/tampil-lebih-cerah-di-hari-raya-dengan.html

    nama: Aida Hazera
    email: aida_atasinchi@yahoo.com

    ReplyDelete