Thursday, August 01, 2013

Berbuka Puasa and The Premier of The Conjuring

Assalammualaikum


Hello Supremo, this time planning kecil-kecilan berbuka puasa with my blogger friends iaitu Kak Asyik and Fana..too bad Kak Suzai tak dapat nak join sebab dia tak nak rush dari tempat kerja dia..so, tempat yang menjadi pilihan kami untuk berbuka puasa ialah IKEA..kalau dah sampai dekat Damansara ni kalau tak singgah Ikea tak sah kan..pika walaupun duk dekat tapi jarang-jarang nak makan dekat Ikea ni sebab malas nak berebut tempat sebab ramai orang..fuhhhh~~


muka budak berpuasa yang riang.. dari kiri tu Fana, Kak Asyik and me...
masing-masing dalam hati ni tak sabar-sabar nak tunggu waktu berbuka..dok tengok jam siap minit..hahaha..


testing testing one two three  with Kak Asyik


Fana and her ehemmmm ehemmm, Syafiq..suka sangat sakat orang..hahaaa...



again..out table full! hahahaa..habit bulan pose ni semua benda nak telan..hihiii


kalau bulan tak puasa mesti pika beli 10 meatball..disebabkan puasa pika beli 15 meatball..hahhaa..upgrade tambah 5 meatball...cayalah pika..membina badan je kojenyaa...hahhaaa..


a few minutes before berbuka time...lepas tu masing-masing makan dengan hati riang ria..hihii..


The Premier Screening The Conjuring with Budiey!!
Thank You Abg Budiey...


banyak jugak goodies yang kitaorang dapat dalam beg hijau tu..



with pretty lady, Amanda Imani


with my akak sygg, Kak Suzai..thank you kak suzai sebab invite pika tengok The Conjuring ni..kak suzai siap kena cubit-cubit lagi dengan pika sebab pika ketakutan tengok cerita tu..hahaha..Sorry akak!! tak sengaja..tu reflect dari cerita seram memang macam tu..hahahhaaa...


lepas movie tu habis mula lahh bayangkan yang bukan-bukan..konon2 ada hantu..tapi bulan puasa..mana ada hantu..syaitan dan jin semua sudah di ikat..sooo..pika rasa selamat..wink wink ^_^
takde la takut sangat nak drive sorang-sorang balik rumah..ngehehehee..


nak tahu macam mana seramnya cerita The Conjuring ni..nanti pika update review nya dalam segmen Movie Review ehh..ecehcehcehh..siap ada segman..hahaha..dalam next entry laaa, In Shaa Allah :)



Thank You for reading this ^_^



2 comments:

  1. akk copy gmbr tau..hehe..byk gmbr dr pika yg akk xde..weeee..nanti kita jumpa lg k..;)

    ReplyDelete
  2. Waaa sedapnye ikea!! Anis takut tengok cerita hantoo >_<

    ReplyDelete