Thursday, August 08, 2013

Beauty Haul: July Edition

Assalammualaikum


Another beauty haul! kali ni pika nak share my beauty haul dengan uolss..most of them are cosmetics product..currently tengah obsess nak mengumpul cosmetics product..yippy! July Beauty Haul..
If you like to know, keep on reading..heeeeeeeee :D



New Shade on eyeshadow in the house! kali ini pika try new eyeshadow from Elianto..impressed dengan hasil eyeshadow ni..pika lupa code-code warna setiap eyeshadow tapi pika just gambarkan eyeshadow ni warnaya terdiri dari warna Green Lemon, Amethyst Purple, and Dark Blue.. this is Bellissa Diary pika beli dekat Elianto, Ikano Power Center..Normal Price RM59.90 tapi hari tu dapat Discount 20%..wink wink ^_^



Dah lama pika tengok review tentang Essence Cosmetics Product dekat Youtube..Akhirnya, dapat jugak pika beli..Serious excited with this product sebab affordable and good! sesuai sangat untuk student macam pika ni kan yang belum ada pendapatan tetap lagi..pika beli Essence Product ni dekat Parksons, One Utama..and the Price are Bronzing- RM15.90, Mascara - RM14.90, Lip Liner - RM5.90 ...will add more collection soon! jyeahhh ;)



My favorite Lipstick..pika memang trusted sangat dengan Revlon Super Lustrous Lipstics..This time pika pilih warna yang Auuummm iaitu Ravish Me Red (654) and Raisin Rage (630).lepas ni banyak laa nampak pika mengayakan Lipstick seperti warna-warna diatas..hihihiii...pika beli lipstics ni Watsons, One Utama..Price for each lipticks is RM32 only..



since dah nak Raya, kena la ada Contact Lenses baru..kali ni pika pilih lebih kepada natural look iaitu FreshKon Alluring Eyes (code: Winsome Brown)..semestinya dari GlassesOnline.com..tempat favorite pika untuk membeli contact lenses..Awhhhh! suka sangat!!..will update the review for this contact lenses soon..the price is RM49.00 only but this time pika dapat gift from GlassesOnline..Thank You GlassesOnline!!



Itu jelahh buat masa sekarang ni..Actually, banyak lagi cosmetics product pika nak share, ada jugak yang pika order online..yang lain-lain itu pika akan cerita dalam next Beauty Haul keyh ;)

Till then..




Thanks for reading this ^_^


6 comments:

  1. wah...suka bersole akak ^_^
    patutlah awesome je selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka jugakk lahh..hehee..
      thank you cik yaya ;)

      Delete
  2. ada nampak tak essence foundation mousse. nak try tapi tak sure ada ke tak kat malaysia. kalau ada ternampak harga berapa ye?

    ReplyDelete