Tuesday, July 23, 2013

Winners for Ramadhan/Raya Giveaway

Assalammualaikum

hello Supremo!!! 
sedar tak sedar dah 14 hari kita umat Islam menjalani ibadah berpuasa..so far macam mana? okay? harap semuanya berjalan dengan lancar~~~
as i promised before..ingat tak pika ada buat RAMADHAN/RAYA GIVEAWAY yang lepas??
alhamdulillah..dah sampai masanya pika nak annouce the lucky 4 winners yang dipilih secara random..


and The Lucky Winners are....

jengjengjengg....


#1 Nurul Fitriah - nurulfitriah_88@yahoo.com
#2 Rina Ellisa - rina_ellisa@yahoo.com
#3 Wiida - ydaruzlan@gmail.com
#4 Mek Onie - letopink@yahoo.com

** to the lucky 4 winners..please email me your details (name, address, no.tel) to syafiqah_girlz@yahoo.com.my **



Tahniah diucapkan kepada 4 orang pemenang yang bertuah..korang lepas ni boleh shopping for raya clothing dekat ThePoplook and TheFashionValet!! woohoooo~~~

kepada yang lain terima kasih sebab sudi join GIVEAWAY pika yang simple ni..insyaallah kalau ada rezeki dikemudian hari pika buat lagi Giveaway ehhh! jangan terus berputus asa...ceeewahhh~



Have a Nice Day !!



Thanks for reading this ^_^


5 comments:

  1. Dear fiqah thank you!!!!! :) :) :)
    Tak pernah shopping kat FV. kat poplook selalu la. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay..yeayyy..lepas ni boleh shopping!! :D

      Delete
  2. tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

    ReplyDelete
  3. pikaaaa,ni onie baru datang,kuikuikui...terima kasih pikaaaaaaaaaaaaaaa,kita suka :D

    ReplyDelete