Wednesday, July 31, 2013

Product Review: Elizabeth Arden's product (PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum)

Assalammualaikum....


Hello Supremo!

Untuk memiliki bulu mata yang panjang and sexy ada lah idaman setiap wanita ni bumi ini..hihiii..selain itu ingin memiliki kening yang cantik dan penuh jugak impian wanita yang sering menjaga kecantikan mereka..so now,, let me introduce to you the New PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum!!! Yeayyyy!!!!!

Ianya revolusi rawatan terbaru dan clinical proven yang boleh membuat bulu mata korang kelihatan lebih panjang, penuh dan sihat dalam masa 2 minggu je!! Bulu mata dan kening yang sihat boleh rosak atas sebab-sebab daily beauty routine, gosok mata dengan kuat dan proses penuaan..bulu mata yang asli boleh jugak rosak disebabkan poses pembesaran yang akan menyebabkan dan mendorong bulu mata kelihatan lebih nipis, dan tak cantik…



This The Packaging Of Elizabeth Arden PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum..it looks exclusive and in silver color…
PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum ni boleh membantu dari berlakunya kerosakan bulu mata dan protect from environment, chemical and physical damage.. Ia jugak akan support dan enhancing the look of lashes


This is the bottle of the PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum..rupanya macam bekas mascara or liquid liner..and color is silver..

Elizabeth Arden’s PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum ni clinically proven and dermatologist and ophthalmologist tastes..jadi, pengunaan nya memang dijamin selamat..tidak perlu la risau kalau korang mudah kena irritating eye ke hape..sebab Serum ni memang dah sah selamat untuk penggunaan mata…Ianya jugak selamat buat mereka yang pakai contact lenses



PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum ni ada fine tip applicator dan termauklah chic carrying pouch untuk memudahkan penyimpanan dan sesuai kalau nak bawak jalan-jalan..

Cara pengunaan nya sangat la mudah dah boleh dijadikan sebagai routine harian..

Gunakan sekali sehari sebelum tidur..pastikan bahagian mata tu bersih dari segala impurities..makesure removes semua makeup dengan bersih..lepas tu gunakan applicator yang disediakan apply dekat base of upper and lower lashes..sama je macam kita apply eyeliner tu tapi jangan la buat wing effect ke hape..hahahhahaa..just simply apply dekat-dekat bulu mata tu.. easy as One-Two-Three…simple kan!


Formula ini memang terbukti berkesan untuk upper and lower lashes..ianya jugak improve the look of sparse and thinning brows..dengan penggunaan secara berterusan, PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum akan improves the healthy look of lashes and brows…
# the clinical study showed a visible improvement in the look of their lashes in just 2 weeks..
# the next 4 weeks, clinical study showed uo to 40% improvement in the appearance of length, thickness and density of lashes..




This is the result to me..i’m impress with the result of this PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum..It does make my lashes longer and thicker as you can see on the picture..i used it more than 2 weeks already..Bulu Mata pika mulanya dekat Stage 04 je (pendeknya bulu mata hakuu!) lepas 2 minggu menggunaan, bulu mata pika panjang sehingga ke Stage 06..tapi sekarang pika ukur dah memanjang ke Stage 08…fuyoooo!! Raya ni confirm memanjang sampai Stage 10!! Hehehhee..

Yang bestnya lagi..sejak pika guna PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum ni bulu mata pika jarang sangat gugur..kalau dulu, pika gosok mata je mesti bulu mata gugur tapi sekarang tidak lagi..pika pun agak terkejut jugak  lah dengan result of this serum..plus, bila pika nak remove mascara pun tak de bulu mata jatuh skali..wowwww~~ It is great for Mascara Lover Like me! :D

Raya nanti bersakan la pika dengan bulu mata yang panjang, lebat dan cantik..Happy Lebaran for me! Yihaaaa J
Ohh yaa..korang boleh dapatkan Alizabeth Arden PREVAGE Clinical Lash + Brow Enhancing Serum dekat mana-mana  Elizabeth Arden counters nationwide..The price is only RM380.00 (0.13fl.oz/4ml)..

Untuk maklumat lebih lanjut boleh rujuk dekat sini..
Facebook Page: Elizabeth Arden
Website: www.elizabetharden.com

Jum kita memiliki Bulu mata yang cantik dan sihat..wink wink..



Thanks for reading this ^_^



**Disclaimer: This is Sponsor Post**

7 comments:

  1. menarik ni pika..nak guling2 mintak mr kudud belanja la mcm ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii..guling2 cepat kak..confirm me.kudud belanja punyaa..hihii..

      Delete
  2. ala, tak ada testimoni daripada tuan blog sendiri ke?hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik..gambar yang akhir tu apa boni..penat pika capture gambar testimoni pika sendiri...

      Delete
  3. Replies
    1. aishhh, sapa kata tak bole?? lelaki pun boleh memiliki bulu mata panjang jugak..hihii..tak salah lahh..

      Delete
  4. ni bila shopping?hehe..
    best ni dpt bulu mata panjang..:)

    ReplyDelete