Monday, July 08, 2013

OOTD: Zig and Zag

assalammualaikum


hai korangg..who love pink? put your hands up!!
**good**

sebenci-benci mana perempuan dengan warna pink pun mesti dorang ada koleksi baju/tudung/seluar pink kan..hehee..i'm not pinky kinda gal but..still boleh accept la warna pink ni! awhhhh... :)


















OOTD:
The Hijab's Queen zigzag shawl
KZNabihah Qasriena Dress
maxi skirt bought at The Curve
H&M shopper handbag
Vincci scalop flat


accessories: Forever21 bracelet, Sophie Paris Watch





thanks for viewing this ^_^


11 comments:

  1. Suka cara pika dress up, cantik!

    ReplyDelete
  2. saya pun tak berapa suka pink tapi ada juga la koleksi pink. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee..pink tu mmg dh ada dlm lumrah wanita..
      heeeeeeeeeee...

      Delete
  3. Hi pika! i am your new blog reader.. :)
    boleh tak nanti u tunjukkn tutorial macam mana pika pakai shawls mcm dlm gmbr?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear..really appreciate that..
      nanti ada masa pika share ehh ;)

      Delete
  4. hi pika! i baru baca blog you. :) first time baca terus adore u la. U really inspired me.
    blh tak nanti pika tnjuk kan tutorial macam mana pika style kan shawl yg pika pakai macam dlm gmbr tu? =D

    ReplyDelete