Thursday, July 11, 2013

Jom Serikan Raya Anda Bersama Fair & Lovely !

assalammualaikum


hello korang..macam mana puasa untuk second day ni? 
sudah masuk bulan puasa ni..mesti ramai terfikir-fikir untuk raya ni kannnn... keutama untuk gadis-gadis ialah untuk menjaga kecantikan kulit muka nya secara natural kan..Fair & Lovely dapat membantu anda tampil cantik dan cerah pada hari raya ini....


dengan hanya 3 langkah yang mudah untuk menyertai peraduan Serikan Raya Bersama Fair & Lovely!! wooohoo!!



anda jugak berpeluang untuk memenangi hadiah utama iaitu Kunjungan Istimewa dari Mobil Fair & Lovely ke rumah anda dan menikmati rawatan muka dan makeover eksklusif bersama 10 orang rakan anda yang lain..10 orang rakan taw!! ramai ke tak ramai tu..bayangkan lahhh..fuuhuuu~~

ada jugak berpeluang untuk memenangi handphone Samsung Galaxy Ace Plus (White) yang bernilai RM699 serta hamper istimewa dari Fair & Lovely bernilai RM100 !! bukan tu saje..pihak Fair & Lovely jugak akan memilih 10 peserta untuk memenangi hadian utama dan 50 pemenang hadiah saguhati berupa hamper istimewa dari Fair & Lovely!! ohh makk aiiii.. hadiah ahhsemmm nya! korang tak join ke? cepat-cepat share azam raya anda di SINI !!



ini salah satu contoh VIDEO yang anda boleh muat turun di applikasi di Facebook Page Fair & Lovely Malaysia
makesure korang kena like dulu page Fair & Lovely tu..baru boleh bukak apps tu..okehh? ada faham?






ayuhhh! segera...jangan lepaskan peluang untuk memenangi kunjungan dari mobil Fair & Lovely ke rumah anda sempena Raya untuk Tahun ini!! Anda jugak boleh menikmati pengalaman rawatan muka dan makeover ekslusif untuk anda dan 10 orang rakan anda yang lain pada Hari Raya akan datang!!






thanks for reading this ^_^


2 comments: