Monday, July 15, 2013

ESSE Gives Back Charity Events - RSVP

Assalammualaikum..


this time pika nak share one of Charity Event that helps children to get Fund Raiser from selling their painting..wowww, this is really GOOD opportunity for us to help children that really need more love..

Esse Organic Skincare akan mengadakan hari bertemakan "Nature" untuk Charity Art Sale Event..hasil lukisan semuanya dilukis oleh kanak-kanak dari seluruh dunia .. This amazing young artists (3-14 years old)..The artwork are submitted from as far away as USA and South Africa, to Hong Kong, China, Australia, SIngapore and also from Malaysia..

All the artworks are painted by children, for children.. The proceeds from sales of the artwork will be donated to SHELTER (Home for Children in Malaysia).. SHELTER di daftarkan dibawah organisasi kebajikan di Malaysia yang telah wujud dari 1981 untuk menolong dan beri pelindungan kepada kanak-kanak yang didera, ditinggalkan/dibuang..selain itu SHELTER jugak provide education untuk kanak-kanak..




please feel free to join this charity event as below details:- 

EVENT: ESSE Gives back charity
DATE: 19 July 2013
PLACE: Annexe Gallery, Central Market
TIME: 11.00am - 7.00pm

do invite your family mambers and friends to come along to support this charity event!
ofcourse, you're cordially invited to attend thsi cheerful event on 19 July and really appreciate if you could RSVP and support the event via HERE



Don't forget to check out those amazing painting yang dilukis oleh kanak-kanak itu dekat The Butterfly Projects Group and korang boleh jugak tengok dengan mata kepala sendiri gambar-gambar yang Original dekat event tu nanti



so, would you like to help them as well?? 
Selain tu ada jugak cara yang mudah untuk anda membantu kanak-kanak ini dengan secara blogging, share and change your facebook cover and boleh jugak buat dua-dua kaedah! dengan ini secara tidak langsung anda dapat menjemput rakan-rakan anda untuk turut hadir bagi menjayakan event ni..In Shaa Allah, in future it will bought for a good course..





Share this and invite your friends to support this Charity Event!!

SEE YOU THERE!




Thanks for reading this ^_^


4 comments: