Wednesday, July 10, 2013

Cosmopolitan Hunks 2013 at Avenue K, KL

assalammualaikum


hello korang..how your first day of puasa...? okay? masih boleh sabar sebelum berbuka..mestila kena..beberapa jam je lagi nak berbuka..sabar ehh.....
apa-apa pun pika nak ucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua blogger dan umat islam di dunia..tak kiralah dimana anda berada ehh :D


okay, back to main story...........

al-kisah nyaaa...sabtu lepas pika berpeluang untuk hadirkan diri ke Pencarian Cosmopolitan Hunks 2013 yang bertempat di Avenue K, KL..acara ni bermula dari jam 7pm-10pm..first time pika ke Avenue K ni..so, google jalan la dulu sebelum gerak..kalau tak, memang sesat den..honestly tak arif langsung jalan dekat area KL..hahahaa..kahsian..thanks to my GPS helping me cari jalan...


Host of the night, Kieran and Hunny Madu!
pika adore Hunny Madu ni taw..she one of my favorite host and DJ..she fluent in english and malay..dua-dua bahasa dia boleh handle dengan baik..since she DJ for english at Fly.FM and DH for bahasa in Hot.FM..
hope i can speak fluent like her some day...still need more practice...

gabungan Kieran dengan Hunny Madu ni memang mantop dapat menjayakan event malam tu dengan baik and meriah..


first and foremost..ribuan terima kasih pika ucapkan kepada Kak Liza selaku invitor and selaku pemberi semangat dekat pika..walaupun last-last minute pika dah giveup nak hadir sebab my friends semuanya last minute cancel..hahhaa..somehow, i still manage to attend this event yang ohhsemmm..


dekat situ pika jumpa Kak Asyik jugak! hehee..kalau pergi event mesti jumpa Kak Asyik..
see you dekat event-event lain Kak Asyik..


with Kak Liza and Kak Rina and her friends..i din't get her name tho..still nice meeting you :)



ada persembahan dari Amir Jahari..the talented singer .. voice dia memang uphmmm..original sama macam kita dengar dalam radio..bukan suara machine..Amir Jahari ni femes dengan lagu berjudul Penghibur Jalanan one of my favorite song :)




macam mana tah boleh terjebak dalam permainan ni..hahaha..kena naik stage and guess this and that..kak liza pun naik stage..pika terlambat sesaat je nak angkat tangan time nak teka tu..so dapat la jugak saguhati..hehehe..hadiah saguhati dia pun not bad.. scroll kebawah nak tengok apa hadiahnyaa...teehee..


the editor for Cosmopolitan Magazine Malaysia and the 3 mentor for the Cosmopolitan Hunks 2013


Comopolitan Hunks 2013 jatuh kepada Adam..tahniah Adam!
semoga anda terus sukses dalam kerjaya and bidang yang diceburi...


lepas pengumuman pemenang..ada persembahan dari Black Mentor..
suara Black Mentor ni memang di ketahui ramai lah kan power nya macam mana..

lepas performance dari black mentor tu..maka berakhirlahh acara pada malam tu..


with lovely Kak Asyik..


adore her, Hunny Madu
wish to meet her again somewhere! hehehee..


with Yassin..nevesnya sampai gegar gambar mak noks....hehehhee..


with Aidid Marcello..


with Fakrul Radzi, one of the contestant for Cosmopolitan Hunks 2013..partner time kena main game dekat stage tu..aisaymenn..nasib baik dia ni baik..pika dah la neves kena naik stage..nasib dia okayyy lahh, nak jugak bersembang..hilang rasa nerves pika sikit..ngehehehee..


with Kak Nana, Beauty Editor for Cosmopolitan Magazine Malaysia
 she the reason pika and Kak Liza terjebak kena naik stage main game..apa-apa pun happy to meet you Kak Nana.. :)


with The Editor Cosmopolitan Malaysia, Eena Houzyama..
peramah evetho suara takde malam tu..hehehee..


taadaaa~~
whats in the goodie bag and my gift!
teruja pika tengok goodie bag..balik-balik exited terus nak bukak..hehee..


ni pulak gift yang pika dapat time kena teka perfume dari BODY SHOP tu..
dapat my favorite perfume okehh..jimat lah untuk ramadhan ni..tak payah beli perfume dah..alhamdulillah :)

over all the event memang best ouhh! pika enjoy myself that time..


with my Harry Styles eyes..hahahhaa..!

saya masih peminat tegar Harry Styles! ok.bye





Thanks for reading this ^_^




16 comments:

  1. wah, best nya dapat body shop :)
    selamat berpuasa pika ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki sebelum puasa agaknya..ngeeee..
      Selamat Berpuasa jugak Kak ANis :)

      Delete
  2. gambar bergegar pula dgn Yassin tu..sapa ntah yg ambil kan?kih2..hadiah pika best owhh..nak perfume juga sbnrnya tp xde luck aritu nk join..hehe..jumpa lg di event seterusnya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa...siapa lahh yang tolong ambil gambar tu..takpe2..ada jugak kenangan..teehee..
      kita jumpa lagi nanti ehh kak ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. best lahhh jugak..kalau taw boni berminat nak join..pika boleh ajak..ada bnyk extra tiket kot time uhh..takpelahhh..next time ehh..

      Delete
  4. bestkan malam tu ! kak liza x sempat nak tunggu bergambar lps habis event..rugi betul..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, best! tak rugi pika dtg jugak malam tu..teehee~
      takpe..akak kan nak pergi tengok movie..

      Delete
  5. Awesomenyee :) baru lps bace post bout that night from Asyik Izas :) anyways done followed u, kalau sudi follow la balik ye? tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ^_^
      nanti i blogwalking ehh..

      Delete
  6. nanti kita jumpa lagi eh pikah :)

    ReplyDelete
  7. bestnye tgk event tu! rugi la tak join. lainkali ada event lain, ajak tau! (paksaan) hahaha. :P

    ReplyDelete
  8. tq syafiqah :)..jumpa event cosmo hunk 2014 plak ye..

    ReplyDelete