Monday, June 03, 2013

Product Review: Koshize Wonder Length Waterproof Mascara

assalammualaikum

pika ni jarang beli mascara sangat..sebab jarang pakai..kecuali kalau ada event-event or rajin nak beriya-iya kan..ngehehehee..pika nak review mascara dari Koshize..nama femes nya Koshize Wonder Length Waterproof Mascara...


this is how it look like..



berus dia lurus je sebenarnya..pika bengkokkan sikit supaya senang nak apply mascara and tak comot-comot..heheee...salah satu tips jugak tu..try lahh...



kiri: pakai Koshize Wonder Length Waterproof Mascara
kanan: tak pakai mascara
*dua-dua mata pika pakai Koshize Waterproof Eyeliner




price?
RM20 only !!!
haiyaaa..sangat murah meyhhh...rugilah kalau sape tak try..


where you can get it?
directly message me on FACEBOOKTWITTER or INSTAGRAM and also can contact me via email syafiqah_girlz@yahoo.com.my

if interested to join Sophie Paris..register as member now!! RM15only lifetime okehh..seumur hidup..sangat berbaloi...kalau berminat nak join, do inform pika ;)
more benefits you can get when u join as member and bonus..
My Fashion, My Business ;)



hope korang suka review kali ni..boleh check review-review pika yang lain tentang product Sophie Paris ni..
any comment, suggestion and question please leave at the comment box below..






till than you guys..



2 comments:

  1. saya suka guna product2 sophie ni..tpi tak bli la lagi maskara dia..senang nak tanggal tk ..bila2 nak basuh?..:)
    saya follow blog shafiqah..:)
    silala jmput ke blog saya ye nanti
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com
    time kcih..:)

    ReplyDelete
  2. niceeee blog! happy bila terjumpa blog yg girlish camni! :D

    ReplyDelete