Monday, June 17, 2013

OOTD: Walking to The Moon~~

assalammualaikum

hello everyone!!
good morning..sabtu lepas pika ke Amarin Kiara taw..i must say the view was superbbb!!!
feeling-feeling macam tengan pergi berjalan-jalan holiday gitew 


 you can see the view..wahhhh..amazing ^_^


am i really on vacation??






 pika dah ada 10 collection for crumple shawl!! belive it or not! memang pika tengah in to dengan crumple shawl sebab senang nak gayakan and tak payah nak iron..plus dia bagi effect volume sikit..me like it!!





the unbranded wedges but comfortable!! awww :)



tak sah la kalau tak buat effect acah-acah mirror ni kan...teehee..kalau folow dekat Instagram pika penuh gambar macam ni..korang boleh check it out Instagram pika ye...



OOTD:
The Hijab's Queen Crumple Shawl 
Rama2 Boutique Kimono Wrap
Sophie Paris Top
Lee Black Pants
H&M handbag (DIY studded by me)
Unbranded Wedges Shoes

accessories: Forever21 statement necklace, MNG Bangle, Triangle ring, Sophie Paris Watch






thank for viewing this ^_^


5 comments:

  1. Replies
    1. hihii..tocey tocey..
      tp tak secantik kak ida dgn kak ina..heee :)

      Delete
  2. takut dan tak pernah pakai kasut tinggi..tpi bila tngok owg pakai nampk cantik..=)

    ReplyDelete