Saturday, June 22, 2013

macam biasalah, OTWC!

assalammualaikum


hari rabu lepas pika punyalah exited nak tengok cerita Brad Pitt iaitu World War Z..boleh tengok review pika tentang cerita tu dekat SINI.. memang exited ouuhhh ^_^ ..pika pergi Paradigm Mall..sekarang suka pergi sini sebab tempat dia santai and semua benda ada..hehehe..

ecehcehechh..feeling-feeling pulak tengok sunset dekat Paradigm Mall..


jalan-jalan kejap sementara nak tunggu movie start..hehehe..
bukan jalan-jalan je..siap shopping lagi..kalau tak masuk H&M tak sah lahh kan..shopping je keje aku..pika dah kena start berjimat cermat ni..ngehehehee..ye ye jelah pika...


lepas tu tempat makan tempat favorite jugak..iaitu Old Town White Coffee.


harus laa nak posing sebelum makan..itu sudah menjadi habit kepada semua gadis..ngeehee..nak nak sekarang zaman Instagram..semua pun nak update intagram...including me..dh macam obses dengan IG tu..aishhh...



my favorite Signature freeze and Ice Lemon Tea


Signature Chicken Rice





Steam Mushroom Chicken Rice


Oldtown Coffee Lava


dengan makanan-makanan yang ada sudah cukup buat pika kenyang the whole day..alhamdulillah :D












i like to move it move it..you like to.. move it!! hahaha
new obsession to make moving picture! weeheee~~




Thank You for reading this ^_^





8 comments:

  1. Cantik dressup. Hihi. Cm ne buat pic last tu

    ReplyDelete
  2. Cantik. Makan sengsorang tak best la macam ni. BTW, salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  3. salam. hi... blogwalking :)

    your gambar is so cantik! ♥

    ReplyDelete
  4. suka cara pika pakai shawl ^_^

    ReplyDelete
  5. sedapnya makanan...pika pon comel...

    tgk gambar lagi selera nak makan hehe

    ReplyDelete
  6. akak suka pun shopping kat paradigm mall...sbb dekat je dgn rumah :)

    ReplyDelete
  7. cantik cara pakai shawl tu.
    brape lebar ea shawl tu?
    salu dpt yg pendek, susah nk cri yg pjg la ni :)

    ReplyDelete