Thursday, June 06, 2013

Innershine Camu Camu Launch


Assalammualaikum


Hello koranggg semua..alhamdulillah, pika dapat invitation from Nuffnang untuk attend exclusive event iaitu Innershine Camu Camu Launch at Grand Mellinnium Hotel, KL pada 4 Jun 2013 jam 4.30pm until 7.30pm..Rezeki pika dapat invitation dari Nuffnang untuk hadir ke event yang exclusive ni.. Thank You Nuffnang J ..sebelum gerak ke lokasi kena singgah Office Nuffnang dulu untuk ambil invitation card nya…hehee..after berpusing-pusing mencari office Nuffnang, akhirnya Jumpa jugakk!


Sempat sampai pada waktunya..pergi register and meet up with my blogger’s friends for photo session before we enter the ballroom..sejam jugak nak kena tunggu before dapat masul ballroom tu..hehee..sambil berpeluang ambil gambar..ini baru blogger kan J

Taking picture at the Wall Of Fame of Brand’s Innershine Camu Camu ofcourse with Kak Suzai..


 


Pika berkesempatan Jumpa ramai kawan-kawan blogger..ada yang dah lama pika kenal dan ada yang baru kenal..jumpa CIk Epal, Shea Rasol, Beautiful Nara, Anis Athia, dan Alia..
Actually ramai lagi yang pika tak berkesempatan nak ambil gambar..wuuuuuu~~
Apa-apa seronok jumpa semua kawan-kawan blogger yang lain ^_^


Theme for this event is Masquerade with elements of purple.. The mask come along with the invitation given..cantik kann.. Feeling-feeling mysterious lagi..

The table set up for the bloggers…





Event start with welcome speech by Emcee..Introduce about the NEW Innershine Pati Prun dengan Camu Camu ni…

Innershine memperkenalkan wajah baru untuk kempen Innershine ini….jengg jengg jenggg..
waktu ini surprise yang dibuat oleh pihak anjuran untuk meneka wajah baru Innershine..she pop out on the stage with the Mask On..while Altimet ft Adeep singing the theme song for new Innershine Camu Camu “Cantik”…


Finally reveal her mask and show the new face for Innershine..She is Izara Aishah !!


Media photo session with the Vice President & General Manager Cerebos Malaysia, Koh Jong Siang;  Izara AIshah;  and Marketing Manager Cerebos Malaysia, Carmen Liew
Holding the NEW Brand’s Innershine Pati Prun dengan Camu Camu!


Izara Aishah, seorang pelakon dan model yang popular di Malaysia merupakan wajah baru untuk kempen Innershine Patin Prun dengan Camu Camu..Izara AIshah sesuai menjadi duta Innershine kerana dia memancarkan kecantikan asli dan keyakinan diri sekali gus menguatkan imej innershine yang selamat, halal dan semula jadi untuk menyihatkan badan dari dalam..


Innershine terbaru ini mengandungi tiga ramuan utama iaitu Camu Camu, Maltodekstrin Resistan dan Pati Prun Carlifornia dengan khasiat Vitamin C semula jadi yang optimum untuk menyihatkan badan serta menyerlahkan kulit..ini dapat meningkatkan kelancaran penghadaman dan proses detoksifikasi.
Buah Camu Camu dicatatkan sebagai sumber botanic Vitamin C terunggu di dunia..Kajian menunjukkan buat ini mengandungi 30 hingga 50 kali lebih kaya Vitamin C berbanding dengan buah Oren.. Vitamin C dapat membantu menguatkan system imuniti badan dan membantu dalam penhasilan kolagen untuk kulit yang lembut dan berseri.



Interview session with the emcee and Izara…Izara Aishah memperkenalkan diri dan rahsia nya dengan menggunakan Brand’s Innershine Pati Prun dengan Camu Camu ini..she say “ I can drink 3-5 bottles per day “..no wonder her beauty glow




During the Innershine Camu Camu Launch we are served with delicious food
 Salad, Soups, Grilled Chicken, and Rich Chocolate Cake
Di sebabkan pika tengah beguk time tu tak boleh nak merasa semua makanan dengan baik ..nasib baik ada soups..itu je yang pika boleh telan..yang lain tak boleh nak makan sangat sebab tak boleh nak kunyah..apa-apa kawan-kawan yang lain cakap sedappp..envy nya sebab pika tak boleh nak makan..wuuuuuuu~~~


And we among the first who get to try this new Brand’s Innershine Camu Camu..We’re Lucky!!
Innershine Pati Prun dengan Camu Camu ni diperbuat daripada Prun Carlifornia yang segar dan Buah Camu Camu yang ditemui di Hutan Hujan Amazon..selain itu terdapat jugak Maltodekstrin merupakan serat larut yang paling afektif untuk proses pencernaan.
Untuk kesan terbaik, minum sebotol Innershine Pati Prun dengan Camu Camu setiap malam


Sementara tengah makan-makan tu..kami jugak di hidangkan dengan persembahan Altimet ft Adeep giving a performance and special song call “Cantik” the theme song for the new Brand’s Innershine Camu Camu .. lagu yang dibawak memang sesuai dengan new Innershine Camu Camu ni..


Meet Altimet personally..yahoo~~



Let’s try this new Innershine Camu Camu for beauty from inner side!

With Cik Epal and Sabrina


With kak Yuyu Zulaikha yang comel and peramah..


We’re among the lucky blogger..thank you Nuffnang ^_^



Semestinya tidak terlepas untuk bergambar wajah baru untuk Innershine iaitu Izara Aishah..
Izara Aishah ni memang sesuai la di pilih sebagai wajah baru untuk kempen Innershine yang baru ni..sebab dia memang lebih dikenali dengan kecantikan dia dan kerjaya nya yang makin meningkat..Tahniah Izara AIshah..


Overall I’m having fun during this event !
Dapat jumpa kawan-kawan blogger yang lain..dapat merasa the new Brand’s Innershine pati Prun dengan Camu Camu..Thank You Nuffnang for this invitation..


And the goodies we get ! semestinya Innershine Patin Prun dengan Camu Camu and Half Butterfly Necklace..Somehow pika bernasib baik sebab dapat 2 kotak..dapat extra..teehee~ Thank You ! kotak yang tengah tu invitation box nya and kotak yang kiri kanan tu goodies from Innershine..Happy happy, now dapat amalkan minum this new Innershine every night..ngehehehehee..



till then everyone 



Thank you for reading this ^_^






**Disclaimer: This is Sponsor Post**


10 comments:

  1. wahhh!!..seronoknya bergambar dgn yuyu n izara..nak jugk..nk jugak..heee

    ReplyDelete
  2. salam syafiqah! :)
    selamat berkenalannnnn

    http://www.nadiafarahida.com/2013/06/innershine-camu-camu-launch.html

    ReplyDelete
  3. yeahhh yeahhh gambo akk beso!!! hahahhaha jmp lg dan lg dan lg ok iAllah..smoga BEGOK awk tu dh hlg yerr ;D terus jd cam pendiam pemalu gituhhh cehhhh poyo jerr..hahhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa..akak ni..pika mmg pemalu lahh..
      ngaahahahahaa...

      Delete
  4. Replies
    1. hai hazanis..hr tu tak sempat nak sembang panjang kannn..

      Delete