Saturday, June 29, 2013

Fullhouse at Sunway Pyramid

assalammualaikum


another day pergi jalan-jalan lagi..celebrate birthday boy dekat Sunway Pyramid..
tempat jadi pilihan untuk celebrate birthday ialah Fullhouse, Sunway Pyramid..
pika dah lama nak jejak kaki ke Fullhouse ni tapi tak pernah berkesempatan..disebabkan nak celebrate birthday..kena lah pilih tempat-tempat yang best dan dapat tinggalkan memori..ecehhcehhcehh.. ^_^


ponnponnn..mesti la kena bergambar dengan kereta Fullhouse ni..
i must say decoration dekat sini memang cantik-cantik and curlass gitew!



looking for the yummy menus!!
menu dia pun cantik macam buku cerita..hehee..


mesti lah update Instagram kan..mabok instagram pika ni..aisaymennn..
boleh check out dekat IG pika for more photo and video..my first video dekat instagram..hihii..


what we eat?? bayangkan pilih tiga pinggan..and 1 pinggan share-share (pasta) ..macam orang kebulor giler memilih makanan nya..hehehe..apa-apa pun happy and kenyang..alhamdulillah...

Lime Ice - RM4.90
Chocolate Blanded - RM9.90


Alfredo - RM17.90


Tony's Teriyaki Chicken Burger - RM17.90



Wok-Seared Chicken CHop with Black Paper Sauce - RM16.90

alhamdulillah!! :)



bila makan tu kita kena bersungguh-sungguh..baru rasa kenyang dengan puas..kihkihkihh...


Birthday Boy enjoy himself with fully table with food! 



next, makan ice-cream pulak..yummmsss..





happy bithday !!! May Allah always bless u..



also wanna pose with my treadmark pose..hahaa..kepala lentok sikit pastu buh peace atas kepala ehh..hehehe..





okay, bye for now..to Birthday Boy, happy birthday, semoga panjang umur and murah rezeki..moga-moga dapat keredhaan Allah..dipermudahkan segala urusan..Insyaallah :)





Thanks for reading this ^_^



No comments:

Post a Comment