Friday, June 14, 2013

espresSOUP delight

assalammulaikum

hari tu pika ke Bangsar Shopping Centre untuk attend event Nokia Asha 501 Launch tu..memandangkan pika sampai awal sikit so..jalan-jalan la dulu dekat Bangsar Shopping Centre ni..honestly this is my first time step on this Bangsar Shopping Centre..so, blurry sangat..hahahaa..most yang suka datang sini orang-orang dah bekerja dan berjaya lah sebab kedai-kedai nya semua high standard je..tak sesuai untuk mereka nak jalan-jalan santai or lepaks...teeheee...lagi satu dia dekat dengan office building..thats why lahh kan..


so, pika jalan-jalan and nampak kedai ni espresSOUP delight..woww, nama nya je dah buat perut pika berbunyi-bunyi..ngahahahaaa...lapar-lapar..maklumlah orang tak makan lagi..


tanpa rasa segan silu pika pun masuk la kedai ni and nak rasa apa yang special sangat SOUP dia..

choose what is the best SOUP..
service dekat sini tiptop..pelayan dia baik baik..mungkin sebab tak ramai customer kot..tu yang mudah je..


and this is what we order..yummmsssss... *exited ^_^

Iced Chocolate - RM5.50 each


Mogu-Mogu Mushroom SOup - RM9.50

untuk soup ni kita boleh pilih sama ada nak makan dalam bowl or dalam bread..kalau dalam bread kena add on RM2.50 je..of course la pika pilih nak makan dalam bread..sebab itulah special nya nak nikmati soup dekat espresSOUP delight ni...yang specialnya bread dia sebab original made..


Waldoft Salad - RM13.90

salad dia pun sedap..ada special taste!


tengok muka makan tanpa toleh kiri kanan..menikmati kesedapan SOUP ni..hihii..pika suka Moga Moga Mushroom SOup ni..rasanya memang sedap..nampak macam sama dengan mushroom soup yang lain..tapi rasanya lain sikit sebab soup ni lebih sedap...tak rugi pika order..sedap and banyak..nampak macam kecik kan..tapi sebenarnya banyakk..kenyang jugak makan soup ni..



so, for those yang nak try boleh la pergi cari espresSOUP delight ni dekat Bangsar Shopping Centre ni :)



byeee...



thank you for reading this ^_^




2 comments: