Monday, May 13, 2013

Review: Sophie Paris Fargeau Handbag

assalammualaikum

as i promise, pika nak share tentang handbag yang pika beli dari SOphie Paris...
 pika attracted to buy one of the Sophie Paris Handbag Collection call Fargeau Handbag from SOphie Paris..fall in love at the first sight uolsss...design-design handbag Sophie Paris ni semuanya di design oleh designer hebat dari Paris...tapi kilang membuat handbag ini terletak di Jarkata..sebab brand Sophie Paris ini sudah 15 tahun menapak di Indonesia oleh pengasanya Mr. Bruno Hassan..

first time buat review handbag..sebelum ni pasal makeup and beauty stuff..sokeyhh..after this pika akan review most of good thing yahh..In Shaa Allah :)




recently kalau keep update dengan pika kerap-kali jugak pika gayakan Handbag ni kan..this handbag become my favorite already okehhh..

This classic black grain leather handbag..high quality and affordable!! Quality Design nya yang tiptopp and the besnya ada edges for extra volume untuk handbag ini...


the label to show this bag is from Sophie Paris


croco accent adds briliance to your style


left main zipper


the label inside



consisting of 1 main zip closure, 1 front open pocket, an inner zip pocket and a mobile phone pocket inside



can fit all my stuff..u name it..purse, make up kit, wet tissues, handphone + camera..very practical !




extra strap included too!! 


Handbag Details:-
Size: 29 x 12.5 x 22.5 cm
code: GLBT8
price: RM85.00 (WM) / RM93.50 (EM)












contoh-contoh pika gayakan Handbag Fargeau by Sophie Paris ni...


recently pika ada beli handbag lagi dari Sophie Paris and pika akan buat review pasal handbag tu pulak ehh..insyaallah..kalau ada sesiapa berminat nak beli atau nak join sebagai member SOphie Paris ni boleh cepat-cepat inform pika..jangan lepaskan peluang yang hebat ni...


boleh PM dekat FACEBOOK pika or email dekat syafiqah_girlz@yahoo.com.my

jom kita bergaya and berjaya dengan SOphie Paris ni ^_^




till then korang...



Thanks for reading this ^_^



3 comments:

  1. not bad juga design dia...oooo...ada pakai yer masa event fair and lovely hari tu...akak x perasan... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, ada pakai time tu jugak..hihii ;)

      Delete
  2. very nice outfit. in love with what you're wearing second last pic.

    ReplyDelete