Tuesday, May 07, 2013

Product Review: Sophie Eyebrow Liner

assalammualaikum

hai, hehehee..nak buat product review lagi ^_^

kali ini pika nak buat product review untuk eyebrow..sebelum kita teruskan, pika nak mengaku awal-awal yang pika memang tak reti lukeh kening..kesian kan..tp itu lah hakikatnya..pika memang tak reti lukeh kening..and most important is pika tak cukur kening..and kening pika kadang-kadang berserabut..hahahaa...tengok la tuan nya pun serabut kan..but, however pika still manage to arrange them..hehee...so, a help from Sophie Eyebrow Liner i manage to shape, define and enhance my eyebrows!!

shape, define and enhance your brow color with this smoothly textured eyebrow pencil



product details:
color: secretly brown
nett: 1.2g


the brush also included helps us to define our brows!!
this make it easier..tak payah lah susah-susah nak cari brush lain kan sebab dah siap disediakan sekali..



warna nya natural so tak terlalu nampak terang lah bila nak shape eyebrow kita kan..just nice gitu!
so far pika akan shape eyebrow bila nak keluar jalan-jalan je..kalau tak..memang kening ni tak terurus..hihii..





this is me showing my eyebrows!! hahahaa..
i know i look wired..anyhow, i try my best nak show my eyebrows jugak after dah siap define and shape it out..hahaa..best part is pika memang tak cabut kening just guna teknik "hide" with concealer..
^_^


price?
RM7.50 only


where you can get it?
directly message me on FACEBOOKTWITTER or INSTAGRAM and also can contact me via email syafiqah_girlz@yahoo.com.my
if interested to join Sophie Paris..register as member now!! RM15only lifetime okehh..seumur hidup..sangat berbaloi...kalau berminat nak join, do inform pika ;)
more benifits you can get when u join as member and bonus..My Fashion, My Business ;)



hope uolss enjoy reading my review..do check out my others review too!

if any comment, suggestion or question..please leave at the comment box below ;)



Thanks for reading this ^_^




2 comments:

  1. nak tips lain untuk kemaskan kening? boleh jenguk entri ni.. sharing is caring :-)

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2013/02/ena-u-pakai-ape-ye-muka-u-nampak-bersih.html#_

    ReplyDelete