Friday, May 03, 2013

Product Review: Koshize True Secret Concealer

assalammualaikum


hello korangggg...tengah malam ni pika nak reveal something..hehee..
lately ramai yang tanya pika.."kenapa muka flawless sangat ni pika??" .."pakai product apa??" dan sebagainya...huhuuuu..okay lahh..disebabkan ramai yang bertanya..jadi dengan senang hatinya pika nak share dengan uolsss...........sila ambil perhatian okehhh..ngeehee :D

to be honest..pika ni tak flawless pun..flawmost ada lahh..masalah kulit muka pika ni macam eyebag dan tona kulit tak sekata..so, bagi pika pika ni jenisnya tak suka pakai foudation sangat sebab nanti muka nampak berat..memang tak minat sangat foundation ni..kalau seboleh-bolehnya elak lahh apply foundation..so, sebagai alternatif yang lain.. pika menggunakan concealer sebagai pembantu untuk cover and hide those flaw and spots thinggy..hehhehhehhh..thanks Mr.Concealer..wink wink ^_^

pika nak share my current favorite concealer...memang best sangat..iaitu Koshize True Secret Concealer !! wooohoooo...
*bocor dah rahsia dennnn..huhuuu..


Lets see my review about this product yahhh..

inilah packaging nya...
sangat kecil comel..


product details:-
Code: Natural Beige (KTSC1)
nett: 2.2g



My Reviews:-
concealer ni jenis cream and tone warna dia sesuai dengan kulit pika
dapat cover and hide flaw dekat muka dengan effective
coverage medium to high **recommended**
mudah nak apply sebab texture nya ringan
senang nak bland dengan warna kulit
cara nak sapu lebih effective dengan dappdapp dekat tempat flaw tu..
long lasting tapi depands gak kalau korang dok lap muka tiap-tiap masa memang hilang lah kan
sebgai define nya pika apply Sophie Paris Compact powder (nanti akan buat review)
overall memang suka lahh..
seronok sebab flaw pika sudah di hide kan..kihkihkihh..




so, lets see the result...................




this is me BEFORE and AFTER using the Koshize True Secret Concealer

i think this product everyone must have one lahh !!..sebab memang magic gitewww..heeee
tengok lahh magic nya muka pika..hehhehhehh..dapat lah sembunyikan eyebag pika tu pastu spot-spot bekas jerawat..pika ni ada habit suka picit jerawat tu yang jadi berbekas..so, using concealer pun still boleh cover up the dark spot and make ur skin look more even ! 




price?
RM20 only !!!
haiyaaa..sangat murah meyhhh...rugilah kalau sape tak try..


where you can get it?
directly message me on FACEBOOKTWITTER or INSTAGRAM and also can contact me via email syafiqah_girlz@yahoo.com.my

if interested to join Sophie Paris..register as member now!! RM15only lifetime okehh..seumur hidup..sangat berbaloi...kalau berminat nak join, do inform pika ;)
more benefits you can get when u join as member and bonus..
My Fashion, My Business ;)



hope korang suka review kali ni..boleh check review-review pika yang lain tentang product Sophie Paris ni..
any comment, suggestion and question please leave at the comment box below..






till than you guys..







Thank You for Reading this ^_^


1 comment: