Thursday, May 09, 2013

MOTD: neng neng nong neng

assalammualaikum


malam-malam ni layang lagu jiwang pun best kan..ngehehehe...
so, music yang pika pilih ialah dari nyanyi TRIAD iaitu neng neng nong neng !! 
lagu ini sangat mudah nak nyanyi...sebenci mana pun korang dengan lagi "melayu" mesti terikut-ikut gak nyanyi lagu ni..ngehehehhee...


neng neng nong neng ni lagu yang mudah nak nyanyi sebab rentak nya yang best dan mudah di ingt!!



nak tahu lagu asal ini daripada mana..boleh click video clip deka ni..mesti teruja jap..well, rezeki manusia ada dekat mana-mana sahaja..cuma kita perlu usaha :)



till then, 



thanks for reading this ^_^




4 comments:

  1. lagu ni agak kelakar tapi best juga..hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..mula-mula dengar mmg kelakar..lama-lama..woooo best2!!

      Delete
  2. hehe thanks for sharing.. btw first time singgah sini ^^ salam kenal syafiqah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome dear,
      salam perkenalan jugak dear erra kyra ^_^

      Delete