Monday, May 20, 2013

Last Saturday at Markets Jaya One 10

assalammualaikum


hari sabtu lepas pika berpeluang untuk pergi Markets Jaya One dekat PJ..last minute je sebab check email dapat jemputan untuk Markets ni..last minute jugak ajak Rabiah teman untuk pergi...hehee..memandangkan dia tengah cuti sekarang ni..hehhehhehh..



antara aktiviti yang ada semestinya shopping kan..teehee..banyak barang-banran yang boleh kita dapat especially fashion stuff! wowww, 


some booth that i spotted......










i'm trying my best nak muatkan kaki tu dengan kasut tu..i love the shoes but anyhow i kinda tak suka dekat seller tu sebab she say something that hurts my feelings..actually kalau kau nak berniaga u have to keep ur customer feeling bukan sebaliknya..kalau seller tu baca entry ini harap anda sedar apa kesalahan anda ye..nasihat untuk kebaikan perniagaan anda jugakk..








wait long line to get fresh orange from Homemade Beverages.. wondering what so special about it?? hahahhaa


kenapa happy pun tak Sure..


rasa air ni okay lahh memang Fresh Orange yang specialnya lagi bekas air tu...mungkin itu tarikan sebenarnya..air dia sikit je..hehehe..pika saja nak try..maybe tak try lagi kot lepas ni..hehehhehh..RM6 for drinking water this much??? i can get more than this sebab pika kuat minum air...soo sorry..huhuu



finish shopping already!
get new handbag and cloth..sebenarnya taknak shopping pape pun..sekali terbeli jugak..haiyaa..
pika memang tak reti control lah...cannot cannot..HAHAAA...


overall okay lah..but its not reach my expectation but still OKAY sebab banyak booth-booth yang manarik and jual barang-barang yang best..hehee..next time kalau ada lagi..korang boleh la pergi..merasa sendiri suasa dekat sana...what i don't like is the food selling there bit expensive! awhhh..COME ON lahh!! hihiii..



till then,



Thanks for reading this ^_^


5 comments:

  1. bestlah dia shopping lg..lama juga xpg jaya one ni..dulu stp kali buat mesti pergi..hehe

    ReplyDelete
  2. alaa..melepas nak pegi markets @ jaya one kali ni..ada hal lain pulak.akak suka shopping kt sana sbb ada byk brg best

    ReplyDelete
  3. well i hate that kind of sales girl ! :(
    btw you're cute :D

    ReplyDelete