Saturday, May 04, 2013

Iron Man 3 AWESOME!!

assalammualaikum


time to watch the Mamat Seterika yang menyerang di Malaysia sekarang ni..pluss lakonan Robert Downey Jr. awhhhh, in love with him..heheee...pika memang peminat cerita Iron Man since the 1st one so, semestinya lah tak sabar nak tengok what happens next after The Avanger kan!! ngeegegee


the tix for two of us watching Iron Man 3..
yahh, i know lahh pika terlambat kannn..orang lain dah lama tengok pika baru ada peluang nak tengok..hohooo..but its okay..at least pika dapat jugak tengok


as u can see on the Tix, pika tengok cerita Iron Man 3 ni di GSC Paradigm Mall..
one word, i love GSC in here!! hehehhee..so comfortable..



this time Iron Man tak kecewakan pika!! Thank You sangat-sangat Tuan Director


i adore the effect graphic yang sangat hebat and nampak real especailly time rumah Iron Man dekat Malibu kena tembah..i was soooo shock!! is the house really kena tembak macam tu ke...wooohooo..
what the proper word is "nampak real!!"


cerita kali ini dimana musuh-musuh tony stark banfkit untuk melawan tony stark dan hapuskan iron man dan jugak Amerika Syarikat dimana President dia selalu diugut dan sebgainya....

musuh-musuh Tony Stark ini "dicipta" oleh dia sendiri time zaman jehilliah dia dulu..sebelum wujudnya Iron Man lagi..woohoo..yelahh bila dah kaya, pandai and terlalu belagak pun orang tak suka jugak kan..itu lah perangai Tony Stark sebelum dia fall in love with Papper kann!! ngeeheee...



Tony Stark build more suits!!!




boleh enjoy the trailer......


RATING is 10 out of 10 lahh for sure!!! ngeee..


siapa belum tengok boleh lah luangkan masa anda untuk pergi tengok ceita ni dekat wayang berhampiran dengan anda...kalau dah tengok pun masih boleh tengok berkali-kali..weeheee~~





Thanks for reading this ^_^



2 comments: