Monday, May 13, 2013

1st Anniversary for Sophie Paris Malaysia

assalammualaikum


seperti yang pika inform ada inform dalam entry sebelum ini...pika pergi ke 1st Anniversary for SOphie Paris Malaysia..Sophie Paris ini baru setahun bertapak di Malaysia..tapi dah tersangat ramai yang berjaya yang menyertai Sophie Paris dan ada lebih 30 Business Centre sophie Paris di seluruh dunia!! wowww kan..kehebatan Sophie Paris ini terbukti sendiri dari product dan barangan yang mereka hasilkan!!

ini tiket for lucky draw, goodie bag and spin&win!! heheee...


yang the best is ada Bazaar Sales ni!! orang semuanya menggila sangat shopping tak ingat dunia..sebab barang-barang dijual dicount sehingga 90%!! yup!! 90% discount!!! why not grab it before its too late kan..
pika pun tak nak ketinggalan shopping sakan jugak dengan kawan-kawan pika..dorang pun super exited..hahahaa...seronok bila kita tengok kawan-kawan happy kannn



mestilahh kena standing at the Sophie Paris wall of fame and bergambar ;)



handbag yang pika pakai itu dari handbag Sophie Paris..memang all time favorite! design dia cantik and high quality material..nanti pika buat review untuk handbag-handbag dari sophie paris ni ehh..



OOTD:
Pikalurve tribal maxi scarf 
Lanaa fishtail blouse 
Lee black pants
Sophie Paris Fergeau Handbag
Momoe purple gladiator
accessories: Diva spike bracelet , Sophie Paris Watch



next, we get ready for Spin & Win activity..hahahaa..


fatin tengah spin..win ke tidak tu..hehehee..mestilah win!!
semua orang akan dapat hadiah......semua tidak akan pulang dengan tangan kosong ..


biah tengah seronok main game angry bird tu..jadilah angry biah...heheee..


fatin main game angry bird...

dari pagi hingga ke petang spending time dekat event sophie ni memang best and walaupun cuaca agak panas that time tapi semuanya terhibur..

Mr. Bruno Hassan founder of SOphie Paris..dia carita kisah dia dari mula tubuh kan Sophie Paris ni..mula dengan kecil dan selepas 15 tahun Sophie Paris sudah berjaya sehingga kini!! woww..
tapi pelik bila dengan Orang Paris ni cakap bahasa Indonesia..sebab dia menetap di Indonesia lebih dari 15 tahun!! heheee..



bithday cake for Sophie Paris 1st Anniversary ;)





bring along My Awesome Friends that is CIk Biah and CIk Fatin to celebrate 1st Anniversary for Sophie Paris Malaysia..Glad sangat dorang have a great day!! Shopping tak ingat dunia masing-masing sahopping sakan..



lepas tu ada fashion show and Calatog 11 Lauching!! banyak sangat barang-barang baru..kalau nak tengok secara online pun bolehh..heheh click SINI .. korang boleh jugak nak direct order barang..tengok je catalog online yang ada and nak order boleh inform pika...



with ambassador of Sophie Paris Malaysia..Miss Farah Fauzana atau lebih di kenali sebagai Fafau!!


believe it or not..Pika jumpa Salma (juara mentor 5) dekat sana and she looks totally different from her previous look!! Alhamdulillah dia sudah bertudung and semakin Kurusss!! jelesnya haku!! hahaha
btw, suara dia tetap power lahh!! tiptop sangat..meremang bila dengar dia nyanyi..hahahaa..



we soo happy!!
balik dengan hasil shopping, goodies bag and gift!!!



btw, makeup pika sekarang semua pika gunakan product dari Sophie Paris Malaysia!! yup!!
boleh check review product-product tu dekat Product Review yang pika buat..overall memang pika suka makeup nyaa!!



hope Sophie Paris will throw lot of event like this in future..so, will be more people will interested to join as Sophie Paris member!! For those yang berminat nak jadi salah seorang ahli SOphie Paris boleh inform pika di FACEBOOK, TWITTER, or INSTAGRAM... email via syafiqah_girlz@yahoo.com.my



kepada semua ahli SOphie Paris yang lain..selamat maju jaya!!


Sophie Paris Malaysia
My Fashion, My Business




till then guys,




Thanks for reading this ^_^



2 comments: