Thursday, April 25, 2013

sharing my experience with friendlyfashion.my

assalammualaikum


hello everyone!!

have u heard of friendlyfashion before?? sure, u do!!..this wedsite quite famous nowadays where everyone want to sell their pretty preloved itemsss...same goes to me!! i've been a member to friendlyfashion.my since 28 july 2012..yeahh..not too long journey yet awesome




this time i wanna share my experience with friendlyfashion.my..

pika jual barang-barang preloved dekat friendlyfashion.my ni memang so far, OKAY! alhamdulillah..
friendlydashion.my ni memang membantu pika untuk letgo barang-barang preloved ni..selain tu dapat sedikit sebanyak clearkan wardrobe pika..teeheee..friendlyfashion.my ni jugak adakan swapping session..dimana kita boleh swap barang dengan orang lain..so kiranya kita just keluarkan duit posting je lahh..bertukar barang..


i even meet a lots of kinda peoples...ada yang memang friendly and appropriate..but there also the vise versa..yupss! the vise versa person ni kadang-kadang buat pika kinda pissed off! hihiii..

so, this my experience with kinda people making me pissed off! hihii..
last year, pika ada beli accessories from one of friendlyfashion.my member..she reply me and do some selling interaction between us..then after i done make the payment..she suddenly go silent..pistttt..so, i ask her nicely where i can get my items..but she din't reply me..i still din't get my items until now!! believe it or not???? so, my money waste just like that..if only i can meet her in person..i wish to SLAP her! HAHAAA..

then, the girl who rude!! ada masa tu pika minat one dress ni..so pika ask the friendlyfashion.my member about the dress details and so on..but she so rude!! never answering my question appropriately and she act like she the victim..ohh my gucch! this girl also wish a special SLAP from me..hahaa..

then, when come in the swapping session..this one girls wish to swap two of my items..I do swapping but lets get reasonable..tak kan la kita nak swap barang yang baik dengan barang yang tah pape kan..kita yang rugi, dia yang bahagia..so, stop pushing me to swapping..i do like to swap, but please update ur items and choose some items that reasonable dearies...

and lotsss more tragedy happened! hahahaha


its not i'm saying this that i always in good position..but sometimes u need to be more reasonable lahh!!


My Tips on how to use Friendlyfashion.my:-
- please be nice and use word that more proper and suitable..DON'T BE RUDE!
- update photo of ur item in clear version so people can see ur items
-state the condition of the items and reason of selling it..so people can be more interested to buy it
-please don't lie about ur items condition!!! if there is any defect or damages please mention to ur customers..imagine if u face the same situation..u'll be mad ofcoz!
- put a reasonable price for ur items..!! bukan untuk cari keuntungan melampau..ishhh


the reasons pika update entry ini untuk kongsikan pengalaman pika dan sebagai pengajaran kepada semua.. especially bagi mereka yang baru mula nak join tu..please be careful and learn from the mistake okehh..


apa-apa pun jum visit barang-barang yang pika nak let go dekat sini..pika ni very negotiable person..kalau uolss boleh berinterasi and cakap dengan polite insyaallah, no problem semua tu :)


let's clear our pre-loved and good items!! teehee~~

Till then,



Thanks for reading this ^_^


1 comment:

  1. saya ada juga jual used items di website tersebut. setakat ni ok takde yg perkara buruk berlaku kena tipu ke apa. w/pun tak seramai yg membeli dari yg bertanya. kebanyakkan nak swap, sekali tengok barang mereka nak swap tu tak berbaloi dgn barang kita. so saya lebih prefer jual daripada swap. pengalaman membeli pun ok. paling best dapat beli barang baru dengan harga murah. rezeki. hehe.. sedihnya website tu dah tutup. huhu.. terpaksa jual di blog. huhu..:(

    ReplyDelete