Tuesday, April 30, 2013

Review: KZNabihah Boutique

assalammualaikum


ramai yang tanya dekat pika dekat mana nak beli dress yang lawa-lawa..sebab pika mempunya bentuk badan yang besar dan masih mampu nak bergaya..pada pika as long as u berani its okay ;D

so, pika nak share one of my favorite Boutique that is KZNabihah Boutique..
Butik KZNabihah adalah pengeluar jenama produk pakaian rekaan ekxklusif, terkini dan dilindungi hak cipta..Butik ni mengeluarkan sendiri product daripada proses pembuatan sampai pengeluaran..Jadi jangan risau kerana KZNabihah menyediakan pakaian wanita daripada size S until XXXXXXL untuk wanita yang mementingkan penampilan serta selesa..wowww kan! any size u are you still can bergaya sakan with fashionable dress yang direka khas dari KZNabihah..

Semua Dress, Skirt & Palazo daripada design KZNabihah adalah sangat limited taw..setiap warna ada 100 helai je..kalau berminat cepat-cepat lah order..kalau tak kena tunggu restock balik..








 Ini adalah antara Koleksi menarik dari KZNabihah!!! amacam..cantik menarik tertarik kau memang da bomm kan!! teeeheeee....


semua produk KZNabihah ni di design dan buat sendiri bukan dari kilang-kilang lain..Design ni homemade dari KZNabihah sendiri dan dijahit & Dipotong untuk item anda sehelai demi sehelai. Crew KZNabihah ni sentiasa sedaya-upaya keluarkan design menarik, lain dari yang lain tetapi msih lagi menawan untuk digayakan..Jika ada sebarang masalah di bahagian order, pengeposan & Jahitan crew KZNabiah akan update semua melalui FACEBOOK.



so, pika jugak tidak melepaskan peluang untuk memiliki koleksi pakaian dari KZNabihah ni..



pika gayakan Dress Qaleesha in Orange 



pika gayakan Dress Qasriena in Pink 


kepada yang berminat boleh terus ke website dan facebook page KZNabihah ini untuk membuat order anda dengan kadar segera~~ weeeheee....



KZNABIHAH BOUTIQUE


JOM bergaya dengan sakan tidak kira apa jua size anda ;)



till then,



Thanks for Reading this ^_^

5 comments:

  1. dress kat KZNabihah memang cantik2...gerammm tengok rasa nka beli banyak2 je..hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kann..nanti boleh order dekat KZNabihah Boutique :)

      Delete
  3. tq syg for this lovely entry..
    Insyallah we will always keep produce beutiful dress =)

    Pray for me & KZNABIHAH

    ReplyDelete