Saturday, April 13, 2013

Product Review: Sophie Magic Pink Cream

assalammualaikum



hi korangggg, lately memang selalu pika promote pasal sophie paris ni..yelahh..pika dah register as new member..pika selalu update dekat Instagram, Facebook dan Twitter..pika suka lahh sophie paris ni..kalau active korang boleh dapat bonus taw..selain berfesyen kita berbusiness..pika memang minat fashion and business..and i think this is the pathway for me..this might be the pathway for u too..why not try it out! jyeahhhh :D


huhuu, bebelan panjang pulak..actually, pika nak review one of the famous product from Sophie Paris non others Magic Pink !! pika tahu tentang product Sophie Paris ni bermula dari product ni lahh..dari product Magic Pink ni..pika start search about Sophie Paris..and finally i figure it out!! yeayyy me :D


ini lah rupa packaging nyaa..pink and putih soo sweet! weeheee..
packaging nya kecil dan mudah untuk dibawa berjalan-jalan..


product details:-
jenis cream warna putih
10 ml
bau wangi


bila dapat comel lote je benda ni..10ml kan..


magic pink cream ni dah di formulated dengan natural extracts yang membuat pipi anda blush naturally in less then one minute..yess! one minute..believe it or not?? cool!!





nampak tak pipi pika pinkishh kan..ni semua hasil daripada Maguc Pink Cream ni..no blusher at all..


my review:
magic pink ni jenis cream
bau wangi 
senang nak apply cuma kita kena blend out cepat-cepat dan rata pada pipi
and in one minute its turn pink
long lasting..serious!!!
sekali pakai tahan seharian..best!



ni memang pika recommended dengan uolss!

harga RM7 je !!


nak beli dekat mana??
boleh PM dekat FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM pika..




hope u guys like my reviews!!



Thanks for reading this ^_^

10 comments:

  1. Homei laa lipstik yg u pakai. Brand

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sophie Paris dear..PM me for more info :)

      Delete
  3. macam best je..senang la nak pakai kan..
    lagi-lagi macam yaya ni yang tak pandai sangat nak bermake up..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! senang-senang..sapu je dekat pipi..nanti pinkish in 1 minute..

      Delete
  4. pika..akak dah start pakai benda ni...mmg best la. cumanya masa mula2 pakai tu kena adjust la blendingnya..tp dah lama2 pakai dah ok. overall mmg best, will definitely buy it again :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi kak shima..great lahh kalau akak dh try..mmg best kan akak..btw, thanks for purchase this akak..nanti share la pengalaman akak pakai magic cream ni ehh..

      Delete
  5. Hi fika, is this still available? Macam mana nak order ya?

    ReplyDelete