Wednesday, April 24, 2013

Product Review: koshize satinlips lipstick

assalammualaikum

hi korangg..okay nak share cerita sedih sikit..pika punya ladtop dah tamat riwayatnya..sadisss..sekarang guna ladtop backup a.k.a ladtop ayah..kihkihkihhh..dikesempatan yang ada pika nak update blog..nak review product sophie paris lagi..lepas ni memang banyak product sophie paris je pika review sebab product ni memang best and berpatutan okehhh..teehee~~

kali ni pika nak review product koshize..one of brand makeup untuk sophie paris jugak ni..memang best and quality pun bagus...pweewitt~~

pika review satu-persatu dulu..mula dengan my favorite iaitu lipstick all time Koshize Satin Lipstick..pika pilih code daring raspberry (KLS6) ..suka gilerr warnanya!! hehee..


ini packaging Koshize Satinlips Lipstick tu..warna merahh..kotak pun merah..heeee..



product details:-
Nett 3.69g
code: daring raspberry (KSL6)


awww! sukaa warnanyaaaa..ngeeheheehee..
easy to apply Koshize Satinlips with the matte finishing and well-moisturized silky rich and long-lasting lip shade..super loving it!!



my review:-
memang senang nak apply
matte and long lasting (for serious!)
kalau kita makan pun warna hilang sikit tapi dekat bibir still stay on!!
recommended sangat!!
walaupun jenis matte dia ada moisturizing sikit..so, bibir tiak terlalu kering lahh nanti
full coverage color
end up like silk-like finish..


this is me only wearing this lipstick..
takde apply lipliner pun..teehee..memang warnanya tahan..
gonna be my favorite and i want to collect all color..HAHAHAA.. -pulunnn-



selain warna Daring Repsberry ni, terdapat jugak warna-warna yang lain...

Rosebud (KSL2), Coral Wisdom(KSL3), Fierce Coral (KSL4), 
Daring Raspberry(KSL6), Naughty Strawberry (KSL7), Radiant Fuchia(KSL8)

ini adalah contoh warna-warna yang lain...


price?
RM20 only!!
ohmagadd, superb affordable for this long-lasting lipstick!!


where you can get it?
directly send a message to FACEBOOK, TWITTER or INTSAGRAM..if possible you also can email me via syafiqah_girlz@yahoo.com.my
if you wanna be one of Sophie Paris member also can directly inform me..with RM15 only you can register as member and get 20% off as member price and more bonus input!! wooowwwhoooo..great opportunity right?? ..My fashion, My Business ;)


hope u guys like my reviews!! any question, comment or suggestion please leave at the comment box below! jyeahhhh ;)




thanks for reading this ^_^

3 comments:

  1. merah menyala,cantik cantik!! >__<

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahh..favorite warna mcm tu..hihii
      thanks dear ;)

      Delete
  2. cantik da murah!warna nude pastel ade x dear?

    ReplyDelete