Monday, April 29, 2013

Product Review: Koshize Precision Waterproof Eyeliner

assalammualaikum

hi ladies, another product reviews from SOphie!! wahhh, pika buat reviews banyak2 ni macam di sponsor pulak..takde lahh..this product pika beli and pika berpuas hati dengan hasilnya..thats why pika selalu review product from Sophie Paris..more coming up soon....heeee..

but, for now..pika nak share my all time favorite..pergi mana-mana pun mesti kena bawak sebab lepas solat tu at least nak kena apply ni walaupun eyeshdow dah hilang..hehehee that is Koshize Precision Waterproof Eyeliner!!! weeheeeee........


\
Eyeliner to last all day long



product details:-
Nett 0.8ml
color: black
code: KEPE
made in france


waterproof Koshize Eyeliner with precise brush design to achieve that perfect well-defined eyes.



Thanks to its high precision brush, Koshize Eye Precision Waterproof Eyeliner underlines the eyes and creates a well-defined line.

adjust the intensity of your look. with a think line for a delicately underlined look or a thick lone for a captivating look.


my review:-
sangat recommended especially for those yang selalu guna liquid liner
senang sangat nak apply.. seriously!!
berusnya yang tip tu buat kan kita lebih mudah nak "lukis" (you know what i mean)
design jenis maker so senang tak payah nak celup2 sebab warna tu dah stick dalam tu kita just apply je
senang nak buat "wing" style liner..seriously!!
all time favorite untuk pika
kepada mereka yang nak tukar selera tu boleh cuba eyeliner ni..
better than liquid liner i guess..
waterproof and last all day..
 easy to get rid of it.. doesn't mean waterproof it will stick after cuci muka..
memang best!!




price?
RM20 only !!!
haiyaaa..sangat murah meyhhh...


where you can get it?
directly message me on FACEBOOKTWITTER or INSTAGRAM and also can contact me via email syafiqah_girlz@yahoo.com.my
if interested to join Sophie Paris..register as member now!! RM15only lifetime okehh..seumur hidup..sangat berbaloi...kalau berminat nak join, do inform pika ;)
more benifits you can get when u join as member and bonus..My Fashion, My Business ;)



hope korang suka review kali ni..do visit more review yang pika buat..
any comment, suggestion and question please leave at the comment box below..




till than you guys..




Thanks for reading this ^_^



5 comments:

  1. eyeliner memang memainkan peranan yang penting dalam basic make-up... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess, setuju..semua pun suka pakai eyeliner kan..
      ;)

      Delete
    2. Boleh buat solat tak product brand ni.

      Delete
    3. Boleh buat solat tak product brand ni.

      Delete
    4. Boleh buat solat tak product brand ni.

      Delete