Monday, April 29, 2013

OBB Prelove Party last Sunday

assalammualaikum


hi koranggg..ahad lepas Old Blossom Box ada buat pre-loved party..mesti ramai gadis-gadis jelita dan bergaya yang hadirkannn..pika pun mengambil kesempatan yang ada untuk turut menhadirkan diri walaupun tak berapa nak jelitawan sangat..hahahaha..kesiannyaaaaa..ngeee :D


well, OBB ni memang selalu buat preloved party sebab yang turun join menjayakan pre-loved party is more fashionable blogger macam Kak Ami Schaheera, Shea Rasol, Jezmine Blossom owner for OBB for sure...this time pika berpeluang untuk menghadirkan diri ke Preloved Party ni..teehee..


anyone going crazy already? wahhhhh~~ kenapa takde size kaki aku?? HAHAA..


hamboi wawa..shopping sakan naaa~~



this is how the Preloved Party going on!!
spot wawa semangat nak shooping..teehee~~



OBB Collection ;)


some decoration at OBB !


bump into my friend, Scha Roslan owner for Thalassa ..
thanks tegur pika sebab pika memang tak perasan orang sebab mata pika dah rambang tengok pre-loved yang ada..wuuuuu~~~


Kiss & Tell collection..melthingg~~~


with Kak Shea Rasol and my "trademark" posed..
sembang habis dengan Kak Shea and personally jumpa adik Kak Shea yang funny tu..huhuu..
Kak Shea ni tak sombong lahh..she even remember my name "Syafiqah kann?" hehehee..great to know u kak shea..seronok la dia dah habis with her Master katanya..duk rumah goyang kaki je..ngehehehe...



with Kak Ami Schaheera..i even bought her pre-loved items..super in love with it..
Kak Ami kata dia dah naik berat badan..wuuu~~ don't worry Kak Ami..u still look fabulous ;)


tak lupa jugak designer yang comel dan kecik molek ni..Kak Jezmine Zaidan, owner OBB!!!
glad that she still remember me..ngehehehee...siap bergurauan senda lagi..hahaaa..


time pika sampai tinggal banyak ni je cupcakes..wuuu..
cepat2 suruh dia reserved kan Rainbow dengan Oreo..best best best!! 



tak lupa jugak ice-cream Malaysia RM1..ada flavor asam boi & milo...
ingat tak waktu kecik-kecik dulu..selalu beli RM0.20 je..heee..



last but not least, my partner in crime that day, Fatin Najwa..i know she prettier than me..heeee~~
Thanks Wawa sebab teman akak shopping dekat OBB and join the preloved party..
andddd for joining Sophie Paris member tooo..korang pulak bila nak join??





this is what i manage to buy..
- floral sleeveless jacket from Shea Rasol preloved (RM20) 
maroon outerwear from Ami Schaheera preloved item (RM25) 
- the colorblocking statement necklace brand new from YayPeach (RM20)..
- two cupcake from Sugar & Vanilla flavor Oreo + Rainbow Cupcake (RM7.00) ..
 total up i spend for this Preloved Party is RM72only!! below RM100..yeayy me!!

exited to wear emm!!..and the cupcake sure lah dah habis teehee~~





so, lets proceed with my outfit details..i'm calling it When Green Army meet Tribal..hahaa..boleh la kannn..well, the Green Army Fishtail Blouse dah lama beli but tak pernah ada peluang untuk pakai..so, pika decide nak gayakan blouse tu and mix up with my tribal skirt..hehhehhehhh..




let focus on my necklace...
it is from Sophie Paris!! very pretty kan..kalau korang berminat nak jugak...inform pika ehhh ;)






OOTD:-
crumple shawl bought at The Curve
army green fishtail dress
pikalurve tribal skirt
topshop studded clutch
crocodile wedges
accessories: Sophie Paris necklace, Shawl Attic spike bracelet, Sophie Paris watch



till then u guys!




Thanks for reading this ^_^




3 comments:

  1. You look gorgeous dear. Ala, I nak pergi that Pre-loved event but I was broke. hahaha. best nye kalau dpt gi sana n shopping too. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear,
      alaa..barang2 pre-loved yang dijual murah2 je..confirm boleh..

      Delete
  2. Rambang mate i tengok barang2 dia!!! Lawa sgt2 !!!
    I like your style sis =)

    ReplyDelete