Saturday, April 13, 2013

live blogging from The Canvas, Damansara Perdana

assalammualaikum


yhellowwww everyone...sekarang pika live blogging dari The Canvas, Damansara Perdana..for event "Serikan Impianku Menjadi Blogger Selebriti" anjuran Fair & Lovely..


check check check one two three..
live blogging ni..exclusive okehhh :)


thanks to Fair & Lovely 


and special appearance dari Cik Epal uolsss..blogger terkenal di Malaysia..siapa blogger dekat Malaysia tapi tak kenal Cik Epal tu bukan blogger lahh..hihiii..
boleh macam tu?? heeeeeeeee~


ecehcehcehhh, comel pula CIk Epal ni, bagi talk and share her experience as a blogger..dia share dari mula dia start blogging sampai lah sekarang..a few tips jugak yang pika dapat dari Cik Epal ni..insyaallah, nanti pika praktik kan..



jeng jeng..baru belajar edit gambar..kalau before this pika tak reti nak edit gambar..yahh, i know, kesian kan..but to be honest..memang tak reti edit gambar yang hebat2..setakat nak resize, rotate, crop tu retilahh..seriously kesian..wuuuuu~~..hihiii..but now dapat tips dari Cik Epal nak edit gambar..



personally meet Cik Epal today..selama 2 tahun pika follow blog Cik Epal tak pernah jumpa dia..and finally dapat jumpa :)

dia sibuk dok kata gemok..nipu lebih..tengok live..kurusssss jew!


we are the 10 Lucky Bloggers yaww! hehee

antara blogger nya Erika Rain, Mek Onie, Seneorita Baharin, Cik Yaya, Farah Waheda, Nurul Siezuka, Cik Gadis, Shahada Fauzi, Asyik Izas and myself..




okay, now, i nak lunch dengan makanan yang superdelicious yang buat aku nak tambah bepinggan-pinggan..hahahahahhahaaa..k.bye



and exited for the next session.......





i'll continue the story more details yahhhh...sabaq naa~





Thanks for reading this ^_^



2 comments: