Saturday, April 06, 2013

jejak ke HQ Sophie Paris

assalammualaikum

haaaa..lately pika ada promote tentang Sophie Paris ni kan..actually benda ni sukarela la nak join..pika tak paksa..sebab memang tak rugi kalau korang join..thats why pika join..bukan itu sahaja Sophie Paris ni provide product yang superbbb...high quality and suitable for ladies, men and kids..ada make up jugakk! wahhh..banyakkkk..selain dari barangan yang awesome, kalau jadi ahli korang akan dapat faedah-faedah nyaa...silap-silap sebulan income 1K nanti..mana tahu kan..rezeki masing-masing :)


pika berkesempatan ke HQ Sophie Paris hari khamis tu..mulanya nak submit copy i/c dengan acc bank details,, alang-alang tu terus order barang..obviously..bila dah dapat tengok sendiri barang tu depan mata memang puas hati..selalu tengok review barang-barang sophie ni best je..bila dah tengok sendiri baru sibuk terangguk-angguk..hihii...


first time jejak kan kaki ke HQ SOphie ni..agak awkward sikit sebab kita kan masih baru dalam sophie ni..hihii..so blurr blurr gitu..HQ dia memang besar and selesa..boleh tengok and try out banyak barang instead tengok dekat katalog je..best :)



selain handbag..Sophie Paris jugak ada jual footwear..senang cite from head to toe lahh Sophie ada..pika tengah cuba lengkapkan koleksi Sophie Paris ni..weeheee..dah ada aim setiap barang ni..heeee




browse the catalog to fill in order form..




handbag dia gorgeous-gorgeous taw! semua taste ada..nak taste ala-ala mak datin, taste collage girl, taste acah2 k-pop korea pun ada..quality and material memang terbaik..



sambil tunggu barang tu snap picture dulu.......dekat sini kalau nak order kena ambil nombor mcm dekat pos office tu..nampak sangat ramai customer kan..dapat sambutan lah Sophie Paris ni..


ni tips yg pika nak share buat newbies Sophie Paris yang nak beli barang di HQ Sophie Paris
nak order kena fill in order form..dah fill in semua, ambil nombor giliran..lepas nombor dah dipanggil selesaikan bayaran di kaunter service..dah selesai pembayaran..dapat resit kena pergi collect barang dekat kaunter belakang..lebih kurang macam tu lah step dia..
pika serious blurrr at my first time..hahaaa..so hope korang tak jadi blurr macam pika..ngehehee..



ada jugak garment okehh!! and pika dah aim satu baju..ce teka yang manaaa..hehhehhehhh..can't wait nak beli semua koleksi Sophie Paris from head to toe!!


so, kepada mereka yang berminat nak join untuk jadi ahli Sophie Paris di Malaysia..boleh roger-roger pika..i'll reply ASAP ! boleh PM dekat FACEBOOK, TWITTER or event on my INSTAGRAM ! kalau nak contact number untuk discuss tentang Sophie Paris ni..boleh PM jugak..but korang kena serious interested lahh..

kenapa beriya-iya sangat nak join SOphie Paris ni?
nanti la pika cite dalam entry lain..heheee..sebab rasanya entry ni macam dah panjang pulak..


since theme Sophie Paris is PINK!! pika pun decide nak pilih baju pink..konon nak match gitu..weehuuu~ yakin je dengan dress pink and maxi-scarf merah :)


semestinya exited sebab dah dapat Sophie Paris Collection !




OOTD:
maxi shawl 
KZNabihah Dress Qasriena
lee purple pants
pikalurve studded handbag (Forever 21 inspired)
flipflop sandle
accessories: Casio gold watch, Forever 21 bangle







I treat myself with new watch and handbag from Sophie Paris..
will make the review soon ! insyallah :)


pika bukan beli ini sahaja..ada jugak make up product and others..
nanti pika review each barang yahhh..lot of love <3





thanks for reading this ^_^



1 comment:

  1. yaya follow sini http://misteriomuchacha.blogspot.com/

    ReplyDelete