Monday, April 08, 2013

i WIN lamor2 sample

assalammualaikum



last a few weeks, pika join GA dari blogger cantik kak Fyna..nak bagi sample lamor2 katanya..wahh..berminat la join..nak join tu, semudah satu dua tiga je..and alhamdulillah, rezeki pika menang giveaway tu..and pika dapat 7 sachet free sample of lamor2 ni worth RM84..lucky me :D

banyak review yang superb dari product lamor2 ni..pika selalu baca review jugak..tapi belum terbukak hati nak membeli..now, since i dah dapat free sample..nak try out this sample dulu..if it really working..for sure pika akan beli and jadi this gonna be my supplement tooo!! well, bila usia dah meningkat ni..kena start pilih supplement yang sesuai untuk anda..


and Big Thanks to Korea Lamor2 for this gift! i will definitely give some feedback to them!
benda baik harus la dikongsi bersama-sama kann :D

kepada mereka yang nak try out product Lamor2 ni boleh order di Facebook Page Korea Lamor2 yahh..



this is my free sample..weeheee..happy me :D



kebaikan Lamor2 ni:
mencegah kedutan
memulihkan bentuk asal kulit
memulihkan kemurungan wajah
meningkatkan keanjalan kulit
meningkatkan kelembapan kulit
menolong mengurangkan tekanan
meningkatkan sistem imuniti badan
anti-kanser
anti-kencing manis

*yang kanser and kencing manis tu sangat bagus sebab pika kemungkinan akan menghidap sebab penyakit tu atas sebab keturunan..but..mencegah lebih baik dari mengubati kan :)


cara penggunaan:
1 sachet sehari sebelum makan
isi setengah air masak then mix Lamor2 satu sachet and siap minum :D




now, pika soooo exited..baru lepas minum satu sachet..rasanya sedapp macam minum air berry, yumsss! ..tak sabar nak tunggu 7 sachet habis and nak tengok hasilnya..kalau menjadi dan berkesan..this is gonna be my officially supplement..insyaallah :D





thanks for reading this ^_^



No comments:

Post a Comment