Tuesday, March 26, 2013

round retro glasses

assalammualaikum


actually dah lama nak share tapi tegendala..hihii..
pika skrg into rounded glasses..and finally dapat jugak yang sesuai dan berkenan di hati..


round retro glasses inspired by John Lennon
John Lennon ini penyanyi yang terkenal..salah sorang ahli the beetles..

*nak tahu lebih lanjut siapa John Lennon ni sila lah tanya En.Google ye..heheee...cerita banyak-banyak nanti korang kata pika eksyen pulak..hihiii..nampak bebeno google nye kan..huhuuu...



motif? nak tunjuk eyebag ku..hahahaaa...

round glasses ni nampak kelakar kalau tengok sekali dua..but bila dah kerap kali tengok nampak stylo pulakk..ahahaa..masuk bakul, angkat sendiri nampak pika ni..hahahaa..bukan bukan..pika cakap secara umum dan am nya.. certain people do not like it but for me..i kinda like it..weewittt...


gambar yang pika upload dalam instagram,,


btw, btw, btw, youolsssss..pika dah ada instagram..
budak baru belajar tentang instagram ni..kalau ada salah silap, mintak kerjasama tolong ajarkan ye..jangan la gelak kan kitewwww..hehehee..kalau sudi, follow la pika, tu pun kalau nak tengok foto-foto yang menarik a.k.a mengarut di upload oleh pika..kihkihkihh..

do follow me on Instagram and Twitter :)
jum kita tambah kan kenalan dan eratkan hubungan sesama kita..




INSTAGRAM   |   TWITTER   |   FACEBOOK





Thanks for reading this ^_^


1 comment: