Saturday, March 09, 2013

Practical Training ended

assalammualaikum

alhamdulillah..tamah sudah praktikal pika...macam tak percaya je..sekejap..dulu time mula-mula masuk semua cakap.."ehh, lama nye praktikal"..bila dah habis.."ehh, sekejap nyee"

honestly, banyak pengalaman yang pika perolehi sepanjang menjalani praktikal ni..ada yang manis dan semestinya ada yang pahit..tapi tidak la terlalu pahit sampai boleh di ingat kan..hihiii..


with Pengarah RISDA Negeri Selangor..

time ni dorang buat majlis perpisahan untuk pika..secara mengejut okehhh..kiranya Surprise la! alamakkk..pika punyalah terkejut..biasanya hari jumaat pagi-pagi akan diadakan bacaan yassin.. so, lepas bacaan yassin tu baru dorang umumkan yang "lepas ni ada majlis perpisahan pelajar praktikal Cik Syafiqah Binti Hashim" ...pika punyalahh terkejut..omak aiii..lepas tu di mintak berucap..adoiiii..dah lah speech pika tak ready..habis berterabur ayat pika..tunggang langgang kot!! 



with staff at RISDA Selangor Selatan! dorang ni sporting sangat!! banyak ilmu yang pika perolehi sepanjang berjalan nya latihan...memang best wa cakap sama lu! hihiii..tidak akan ku lupa setiap kenangan kita bersama..ngeehehehee...



next time pika share pengalaman berpraktikal pika pulak ye..tiga bulan tu..banyak benda nak di share taw..kihkihkihhh...nest time entry maybe :)



dan tidak lupa jugak...

my ex-housemate at bangi...hahaa..sewa dekat sana sebulan je..but they soo awesome..sampai buat farewell party siap... ada surprise cake okehhhh..terharu sangat!!! lepas tu karoke sampai pengsan! hahahahaaa..banyak lagu kitaorang nyanyi~~~



ngokk ngokk..ada cake lagi!!! wahhhhhhhhhh....



insyaallah kita akan berjumpa lagi..





Thanks for reading this ^_^



4 comments:

  1. wow, bestnya. nk tamat pn ada majlis. sy dlu xbest lgsg. keja 6bln. dr hari 1st smpai hari last, lgsg xdpt appreciation. audit firm. smua bz =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolooohh..sedihnya dengar cerita tu..wuuuu~

      Delete
  2. yeay..da lps 1 syarat utk grad

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..finally..tunggu nak presentation next week! tgh siap2 kan paperworks ni! adoiii...

      Delete