Tuesday, March 19, 2013

officially Sophie Paris Malaysia member

assalammualaikum


i am officially SOPHIE PARIS member now!!
kepada sesiapa yang berminat nak join untuk jadi ahli Sophie Paris Malaysia..directly PM pika dekat facebook, twitter, or comment below




dengan pendaftaran RM15 untuk seumur hidup sangat lah berbaloi..kalau anda daftar sebagai ahli. bukan fill form je..malah anda dapat started kit..iaitu beg Fushia yang comel mengandungi buku panduan, catalong dan sebagainya... dengan bermodalkan RM15 secara tidak langsung..korang jugak boleh menjana pendapatan sendiri..MLM about fashion..siapa yang minat fashion (macam pika) ini adalah pathway anda..


kepada mereka yang berminat nak join..boleh directly jumpa pika jugak..lebih mudah pika nak explain..
area Kota Damansara, Banda Utama, Petaling Jaya, Shah Alam, Puchong, Kelana Jaya, dan tempat-tempat lain yang mudah untuk kedua-dua belah pihak untuk berjumpa..well, pika flexible :)


btw, siapa yang berminat nak ikut pika ke Sophie Paris catalog 10 launching this saturday (23/03/2013) do let me know..kita boleh pergi sama-sama..kalau duduk dekat area Kota Damansara boleh tumpang pika..no problem :)





boleh refer dekat video ini untuk lebih lanjut


JOM join jadi ahli Sophie Paris ye!! 



Thanks for reading this ^_^

4 comments:

  1. Replies
    1. sophie paris ni menjual barang fashion..semua barang di import dari Paris taw..
      berbaloi kalau join..

      Delete
  2. saya nak msg awk di fb tapi kene byr???y?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear..
      nak pm dekat fb kena bayar? aikk pelik nye yunk..
      try to email me..
      syafiqah_girlz@yahoo.com.my

      Delete