Thursday, March 07, 2013

berpeluang muncul di kaca tv bersama selebriti dan dapat wang tunai RM5000 tu!!

assalammualaikum


kalau refer pada title tu macam aku yang menang kan..huhuuu...siapa berminat nak muncul di kaca tv bersama selebriti dan memenagi wang tunai RM5000? put your hand up!!!..pika nak share one contest yang pika terdengar di radio semasa dalam kereta ondaway balik ke rumah dari tempat praktikal...so, sampai je rumah, pika pun cuba la mencari facebook page iKnowMovement ni and sertai contest! simple as one two three taw..just follow je setiap step yang dah ditetap kan..mudahhhhhh lah dari makan kacang...hihii..


Kotex sentiasa menjaga intimate buat gadis-gadis diluar sana..nak-nak ketika "bulan menggambang" terkejar-kejar mencari kotex... teeheee






let join now!


pergi facebook page iKnowMovement,  lepas tu klik ruang merah yang pika dah tanda kan tu..



lepas klik dia akan keluar macam ni..so upload gambar and beri kan kata-kata indah anda bersama rakan-rakan anda..ngehehehee...bukan suka-suka je..kena bagi tahu kenapa "persahabatan membina keyakinan?"..nahhhhh..time tu perah la otak tu sampai keluar ayat-ayat yang berbunga-bunga...hihii..dah siap tu klik "DAFTAR"


 lepas send daftar tu keluar macam ni pulak..kena isi butir diri kita pulak..
fill in the blanks..klik "HANTAR"  pulak


lepas tu nanti keluar satu slot untuk muat turun bukti resit pembelian barangan kotex anda..muat turun jugak resit tu yee...dapat 15 markah semudah satu dua tiga je kot..hihiii..pika lupa printscreen bahagian tu sebab exited sangat nak join...so, kalau ada resit pembelian kotex tu upload sekali dengan resit tu sebab dapat 15 markah bonus! WOOWWW!!



lepas tu..tadaaaa! u officially JOINED this contest!!!

lepas dah join tu ajak la kawan-kawan anda untuk undi ye..klik undi hari-hari..sehari sekali je boleh undi...hohoo..kepada yang mebaca ni, kalau tak nak join pun tolong la klik like untuk gambar pika dengan kawan-kawan pika ye...pleaseeeeeeeeeee..nanti pika belanja choki-choki..ehhhh :)



ini ada lah hadiah yang bakal dimenangi oleh mereka yang menang
  (harap-harap aku antara yang bertuah untuk tercalon untuk menang hadiah yang awesome ni..huhuu)



gambar yang pika pertaruhkan ialah gambar ini..gambar bersama-sama sweethearts pika..

suka sangat gambar ni..First sekali sebab nampak muka kami semua sebab sebelum ni mesti ada je muka kena potong atau nampak separuh je..hohooo...Second, sebab the arrangement macam kami tengah main train waktu zaman kecik-kecik dulu tu.."cruttt! cruttt! cukucutkucutkucutkucut" (bunyi train zaman dulu2) hahahaha..hudoh nya bunyi train aku ni...Third, this is the last picture that four of use spend our time together..lama dah tak dapat lepak berempat..kalau sekarang keluar tu mesti tak cukup korummm..salah seorang mesti busy..wuuuuu~~~ and the Forth ofcoz this time we having a great quality time! Hope our friendship last forever~~~
sayang korang ketat-ketat lahh!





okay..for more information please refer to
http://www.facebook.com/iknowmovement

ingat! sebelum nak join tu mesti baca Terms & Condition dulu ye...




GOODLUCK!!! 






Thanks for reading this ^_^




4 comments: