Sunday, February 03, 2013

kalerblok youolss

assalammualaikum


kalau perasan poster ni, mesti korang tahu kannn!!


mesti korang dah inform kan tentang Femes Bazaar ni..an an ann..hehehee..
previous episode Femes Bazaar ni pika ofcoz la join u!..mana boleh lepas event-event menarik macam ni kan..haruslahh LOVE..wahhhh, macam kak yana samsudin pulakk..teeheee~


so, let's check it out apa yang ada....
serious boleh rambang mata weyhhhh..i tak tipu uoulsss..huhuhuuu..
btw, pika pergi bazaar ni hari sabtu (2nd feb 2013)..


cantik kan!! 
nak jugak, tapi tak tahu nak sangkut tang mana..huhuhuuu..


ehemmm, shopping apa tu?? heheee..


ini pulak YMS collection..i tell you..rambang mata bila tengok koleksi kasut-kasut yang di jual..yummysss gitu..hehee..YMS ni agak femes sebab kasut-kasut yang direka adalah custom made okehh, and ofcoz la ambil peluang ini pika membeli kasut-kasut dari mereka..semua saiz ada..seronok je rasa bila nak pilih kasut..wahhh, bahagia..cewahhhh..


ini pula Rack by Kilafairy ..hahaa..pika capture dari belakang :)
kali ini tak berkesempatan nak ambil gambar dengan dia sebab she seem so busy to set up the booth..kesian pulak..tak nak kacau..ngee :D



banyak booth-booth yang menarik 


lotz lotz lotz of accessories yawls!



candy bar pun mesti lah kena ada kan..baru menyerlahh gitu ;)
ini adalah salah satu tarikan jugak..well, eveybody eat!


the Garment..their 1st open selling! let's support them..baru nak starting business..my favorite "hipster shirt" simple yet nice... ehemmm i shopping tak ingat dunia..mengalah kan perempuan shopping..huhuu..


Karl Shafek cookies and durian crepe..i bought the durian crepe..gemok-gemok durian crepe tu..harus la mencuba sebab katanya hot selling..sekejap je habis...so, why not i pun beli..nak merasa jugak air tangan Karl Shafek ni..


ohh my..cantik-cantik pillow case ni! 
sekarang rasa rugi tak beli..huaaaa...


time ni konon nak beli peplum..lepas tu tak jadi sebab pika buncit..so tak berapa sesuai nak pakai peplum ni..kehkehkehh..jujur nyeww haku!

so pika beli maxi-dress..weeheee..me like it..



meet the owner of The Pappers..hehee..actually dah kenal owner ni since last few year time pika rajin open booth dulu-dulu..heheee..sampai sekarang kami masih bertegur sapa..dia still rajin open booth..tapi pika dah malas dah..huhuuu..buat online je sudahhh..


terjah jugak walaupun panas-panas kan..ngee :D



since the theme is kalerblok..and why not..follow the theme kann..
i choose color purple (my favorite) and orange..lately i get attracted to orange color..have no idea why..ngegegee..but this pretty cool color kannn...hehee..love to play with colors...hee




OOTD: 
aztec oversized shawl from pikalurve
Uniqlo pink top
orange blazer swap at friendlyfashion.my
maxi skirt bought at The Curve
Miss Vintage envelope clutch handbag 
Purple Glitter flat (online shop)



okay, end up this bazaar..i shopping banyak giler..sampai tak cukup tangan la..sampai handbag pun terjatuh-jatuh sebab pegang beg plastik banyak sangat..toceyy toceyy..



this is the second episode for femes bazaar..wahh, semakin berjaya..tahniah la kepada organizer femes bazaar ni..semoga keep success in future..and teruskan lah untuk buat event-event macam ni..insyaallah saya akan terus sokong dan hadir ke setiap event..teehee :D 





Thanks for reading this ^_^


2 comments:

  1. uhuhu!!kt mane bazar ni,dik?n when? :( xtau pun..klau x mesti nk pegi..anyway..salam kenal..jmput follow kmbali ye :))

    ReplyDelete
  2. hye fiqa..bestnya u dapat pg bazaar ni..i mmg suke kasut yms..best kan..love ur style..xoxo

    ReplyDelete