Thursday, February 21, 2013

great times inside and out

assalammualaikum



to be honest, this is my first time menjejakkan kaki ke Setia City Mall..hahaaa..jujur nye hakuu...tempat ni boleh di kira sebagai tempat baru jugak..kenapa pika memilih untuk pergi ke sini? ..sekali-sekala tukar angin tak salah kan..ngehehehee...



yeahh..semua boleh berlagak nak makan macam Dato' but duit poket pun mesti la tebal macam dato'
=,="


left- chocolate ice
right-orange juice

rasanya memang pure..takde manis sikit pun..seumpama buat air tak buh gula..hahaa..bagus la untuk kesihatan..especially buat mereka yang menhidap penyakit kencing manis..



1/4 chicken "(wing)
2side dish - coleslow + manhattan rice 


1/4 chicken (drumstick)
2side dish - chips + Manhattan Rice

nampak bebeno tekak melayu ny..pantang nampak nasi semua nya di ngap..
orang melayu ni susah sikit nak lari dari nasi ni.kannnn..




shopping time~
snap picture at H&M outlet..memang rambang mata tengok barang-barang dekat sana...sabar je lahh..rasa nak beli semua benda....huhuuu


one thing check in already! 



H&M ni jugak ada slot untuk plussize okehh..mmg best..ni size discrimination! also know as H&M+
so, yang plussize (macam pika ni) no problem untuk shopping dekat sini.. 


lepas tu singgah PADINI pulak..lagi banyak sale...sempat beli a few accessories and flats! wahhh..kan best hari-hari shopping...serious best..pika kalau tengah kalau tension, dapat shopping semuanya legaa..wahhh, gitu pulak ye...



lepas tu singgah dekat Food Court macam tu.dekat bahagian atas tu..lupa apa nama Food Court tu..hahaa..order snow ice chocolate..tak sedap, Sekian



refresh kan diri di dalam toilet..dalam toilet pun boleyyyy..hahaaa..
trying wear pink color lipstick..






OOTD:-
Pikalurve Silver grey pashmina
Hayfaa Couture kimono wrap 
The Pappers electric blue maxi-dress
F21 handbag
YMS golden chain gladiator


*banyak barang beli online...hihii...shopping online best jugak!!



peace yaww! 


for those yang belum menjejak kan kaki ke Setia City Mall ni..boleh la mulakan langkah anda..for me,  dekat sini pun not bad jugak..tempat masih baru and everything memang cantik lahh..design nya haruslah update sentiasa...heheee..memang best :)


nak tahu lebih lanjut boleh chekout website nya



till then, byeee...





Thanks for reading this ^_^



8 comments:

  1. wah shopping sakan ek dia..hihi
    sedapnya nasi2 tu..haha..tekak melayu ek mmg samala kita..:)

    ReplyDelete
  2. Asyik Izas: nampak gayanya macam tu lahh..hihii..yess, kalau boleh sehari tu kena makan nasi..baru Melayu kann :D

    ReplyDelete
  3. rambang mata jugak kat h&m..haishh,,sabar je lah..huhu

    ReplyDelete
  4. Nizatus Syahida: kannn! memang rambang mata..hihii..

    ReplyDelete
  5. In love ngn kimono cardi tu
    cantiiiiik

    ReplyDelete
  6. lyaa suriyany: boleh check out dekat Hayfaa Couture..banyak lagi design cantik2.. :)

    ReplyDelete
  7. hehehe sje dok mnyinggah cni kot2 dh terpampang muke ahkakk kn..hahhaha alahmak cam best je H&M cni..adoi duit2! neway it was soo nice meeting u dear..t kt jmp lg k iAllah :)

    ReplyDelete
  8. Sizzling Suzai: hehee..blum hudate lagi..nanti pika hupdate ye..tulahh..sure can! any time kita jumpa lagi ehh :) btw, i'm having the great time thoo..thanks a lot!

    ReplyDelete