Thursday, February 14, 2013

dinner at Bonjour Dataran Sunway

assalammualaikum


pada suatu malam yang di indah di saat pika tengah berehat, selepas solat magrib dapat call from my friends untuk keluar dinner...walhal petang tu dia dah call untuk hang out dekat Starbucks but pika malas and nak kemas my bedroom yang dah tunggang terbalik..wahhh, ayat tragik nak mampus..ada gempa bumi ke dekat sini..huahuaaa..no lahh..saja merajin kan diri kemas bilik sendiri..tak salah kannnn..

continue with the phone call ehh..heheheee...dapat call from azmira...again..and dia ajak untuk dinner sama-sama with shila&adly...mulanya malas gak sebab cousin datang rumah kan..and kebetulan lepas magrib tu cousin dah nak balik so, i manage to join them having dinner together! wink wink ^_^



dinner at Bonjour Dataran Sunway, Kota Damansara
honestly, this is my 1st time pergi makan dekat sini..nama je bertahun-tahun duduk KD ni tapi restoran yang dekat-dekat tak survey dulu..sibuk duk mencari restoran yang jauh2..hihiii...

but i must say this restaurant memang cantik and curlass u..i like it..rekabentuk nya pun menarik taw...design dalaman tu feeling-feeling romantik gitu! sesuai untuk datinggg..heeeee...



newspaper it is? 
this is actually the menu "book" or i can say it as menu's paper..ngeehee
unik sikit dari tempat tempat lain..


me with azmira...




shila&adly



kelaparan katanya..


since pika datang lambat so pika lambat order..then, dorang nye makanan sampai dulu but then they waiting fer me until my food done..awww, soo sweet of emmm...sampai dah sejuk makanan dorang..pika nye panas gilerrr~ fresh from kuali kannn..hahahaa


Bonjour Chicken Pie ** recommended**
rasanya sedap..combination chicken pie yang best..dalah nya macam creamy soup and covered with pie crust..oh myy..super sedap..what i imagine this will be smaller sebab gambar dalam menu tu kecil je..bila dah sampai omak kauu..bosau nyaaa...teeeheeee..



kan best semua makanan macam ni..ngeheheheee..




so for those nak celebrate birthdays, anniversary or any romantic occasion this place might be suitable for you..especially for Husband&Wife..weewitt..hihiii...




Thanks all guys, thanks for reading this..
to my loyal ready..Big Thanks to you!!
kalau rajin sikit, klik la iklan nuffnang ye..thanks sangat-sangat kepada yang klik..sayang korang ketat-ketat..kalau nak lebih bermesra atau nberkawan-kawan boleh follow twitter pika..boleh tweet tweet sama-sama..ehhhh..

HUGS!





Thanks for reading this ^_^


2 comments: